A- A+
Το βραβείο «Ευρωπαϊκή Ποιότητα» στη Marfin Bank Ουκρανίας
Η Marfin Bank Ουκρανίας, θυγατρική της Marfin Popular Bank, τιμήθηκε με το βραβείο «Ευρωπαϊκή Ποιότητα» από την Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Συνέλευση, γνωστή και ως Διεθνής Επιτροπή «Σωκράτης».

Το βραβείο «Ευρωπαϊκή Ποιότητα» απονέμεται σε εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στα πιο ψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και ανταγωνιστικότητας.

Η Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Συνέλευση είναι Mη Kυβερνητικός Οργανισμός που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή σχεδίων που αποσκοπούν στην οικονομική πρόοδο των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και ειδικότερα, στην ενσωμάτωση των επιχειρήσεων των χωρών αυτών στην Ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, η απονομή του βραβείου, που ισχύει για μια πενταετία, στη Marfin Bank Ουκρανίας αντανακλά το επίπεδο υπηρεσιών της Τράπεζας, καθώς και την υψηλή ποιότητα του χαρτοφυλακίου της, παράγοντες που συνέβαλαν και στην πρόσφατη αναβάθμιση του επιπέδου αξιολόγησης της Τράπεζας από ΒΒΒ + στο επίπεδο Α.

Η Marfin Bank Ουκρανίας διαθέτει 72 καταστήματα και 1.238 υπαλλήλους.