A- A+
Γιορτή ανακύκλωσης από την Τράπεζα Κύπρου
Γιορτή ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το οποίο υποστηρίζει η Τράπεζα Κύπρου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τράπεζα Κύπρου, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από το 135ο Δημοτικό Σχολείο του Γκύζη και από το 1ο ΕΠΑΛ Καισαριανής.

Τα παιδιά ανακύκλωσαν πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες και στη συνέχεια πήραν μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό, κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές ενημερώνονταν για τα οφέλη της ανακύκλωσης, με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και ο Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης Βαγγέλης Πάτρας, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στην ανακύκλωση και παροτρύνοντας όλους τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, να βάλουν την ανακύκλωση στην καθημερινότητά τους.

Η προϊσταμένη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου, κ. Νατάσσα Κιουρκατιώτη, τόνισε ότι τα παιδιά, με την κατάλληλη εκπαίδευση και ενημέρωση, δίνουν το καλό παράδειγμα και στους ενήλικες, προκειμένου να υιοθετήσουν συνήθειες που συνεισφέρουν σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον.