A- A+
Ξεκίνησαν οι προσφορές για ταξίδια το Πάσχα μέσω των καρτών - Η επιβράβευση
Ξεκίνησε από τις τράπεζες το λανσάρισμα προσφορών για ταξίδια κατά την πασχαλινή περίοδο, μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης των καρτών.

Οι συγκεκριμένες προσφορές προβλέπουν σημαντικές εκπτώσεις στα ταξιδιωτικά πακέτα, αλλά και επιβράβευση για επόμενες αγορές, ως ποσοστό επί του ποσού που θα χρεωθεί στην κάρτα του πελάτη.

Όλες οι προσφορές ανά τράπεζα

Μέχρι στιγμής η Eurobank, η Τράπεζα Πειραιώς και η Εθνική Τράπεζα έχουν λανσάρει ειδικές προσφορές για την περίοδο του Πάσχα. Συγκεκριμένα:

- Eurobank

Η τράπεζα έχει ενεργοποιήσει δύο προσφορές ειδικά για τα ταξίδια της εορταστικής περιόδου.

Κλείστε δωμάτιο και κερδίστε 5% €πιστροφή. Η προσφορά ισχύει από 15.03.2019 έως και 15.04.2019 σε ξενοδοχεία του Xenodoxeio.gr για προορισμούς στην Ελλάδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Επιπλέον της παραπάνω προσφοράς, οι κάτοχοι όλων των καρτών θα κερδίζουν έως τις 15/04/2019, με το πρόγραμμα επιβράβευσης μελών Cashback, το 5% του ποσού που πλήρωσαν σε πίστωση στον λογαριασμό τους.

Τα χρήματα πιστώνονται 30 ημέρες μετά την αγορά σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας έως τις 31/12/2019.

Αγοράστε εισιτήρια, οργανώστε το ταξίδι σας ή κλείστε θέση σε οργανωμένη εκδρομή στην Ελλάδα ή το εξωτερικό από το Eurobank Travel και κερδίστε 5% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για αγορές από 05.03.2019 έως και 20.03.2019, όποια κι αν είναι η ημερομηνία που θα πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας:

  • Online από το eurobank-travel.gr
  • Τηλεφωνικά στο 2118809797
  • Στα γραφεία του Eurobank Travel. Μπορείτε να τα βρείτε στη νέα διεύθυνση: Αμαλιάδος 20 και Έσλιν, Αμπελόκηποι.

Επιπλέον, με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank μπορείτε να εξοφλήσετε ποσά πάνω από 90 ευρώ σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.


- Τράπεζα Πειραιώς

Το yellowholidays.gr, σε συνεργασία με τη Booking.com σού παρέχουν εκπτώσεις 20% σε επιλεγμένα καταλύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε επιβραβεύουν με yellows.

Η ενέργεια ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από 19/02/2019 μέχρι 06/05/2019 μέσω του www.yellowholidays.gr στα καταλύματα με τη σήμανση «Πασχαλινή προσφορά».

Κλείσε τις διακοπές σου σε 3 βήματα:

Βήμα 1ο: Μπες στο yellowholidays και αναζήτησε προορισμό

Βήμα 2ο: Βρες το ιδανικό κατάλυμα για σένα με ετικέτα «Πασχαλινή προσφορά»

Βήμα 3ο: Κάνε την κράτησή σου για την περίοδο 10/04/2019 - 06/05/2019, χρησιμοποιώντας κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και κέρδισε x10 yellows για κάθε 1€ κράτησης.


- Εθνική Τράπεζα - Αναζήτηση προσφορών

Ανοιξιάτικες αποδράσεις στην Ελλάδα με όφελος έως 20% εάν πληρώσετε τα έξοδά σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα προσφέρει αυξημένους πόντους go4more σε επιχειρήσεις σε 6 προορισμούς στην Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους:

  • Ξενοδοχεία
  • Εστίαση
  • Δραστηριότητες
  • Καφές/ποτό
  • Λοιπές αγορές

Η επιβράβευση

Εφόσον επιλέξετε τις συνεργαζόμενες με την τράπεζα επιχειρήσεις, θα κερδίζετε έως και 80 go4more πόντους ανά 1 ευρώ αγορών.

Αυτό ισοδυναμεί με 20% όφελος επί της δαπάνης με την κάρτα σας, που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα go4more επιχειρήσεις.

Η προσφορά ισχύει για αγορές έως και 15 Απριλίου 2019.

Βρείτε την επιχείρηση για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει: