A- A+
Cardlink: 3 μήνες δωρεάν η πλατφόρμα για e-shop
Δωρεάν χρήση για τρεις μήνες της πλατφόρμας Cardlink e-commerce για πωλήσεις μέσω e-shop, θα προσφέρει για λίγες ημέρες στους νέους της πελάτες η Cardlink.

H εταιρεία συμμετέχει με τον τρόπο αυτό για πρώτη χρονιά φέτος στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, (GR.EC.A.), υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Η προσφορά

Η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει έως τις 11 Μαρτίου 2019.

Κατά το διάστημα αυτό η Cardlink θα προσφέρει 3μηνη δωρεάν χρήση της πλατφόρμας Cardlink e-commerce, της πλέον σύγχρονης υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου που αποτελεί ταυτόχρονα και την πιο ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες ενός e-shop.

Η υπηρεσία Cardlink e-commerce προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές με τη δυνατότητα χρήσης όλων των σύγχρονων μεθόδων πληρωμής (κάρτα, ψηφιακό πορτοφόλι, τραπεζικό λογαριασμό).

Επίσης, διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές που διευκολύνουν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην διαχείριση των συναλλαγών τους και προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία για τον καταναλωτή (card tokenization, one-click-pay).

Όλο το πακέτο

Αναλυτικότερα, η πλατφόρμα προσφέρει τα εξής:

  • Εκκαθάριση στην Τράπεζα της επιλογής σας

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα που σας προσφέρουμε να εκκαθαρίζετε τις συναλλαγές σας στην Τράπεζα της επιλογής σας με βάση τα δικά σας κριτήρια.

  • Αγορές με ένα κλικ

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες που χρησιμοποιούν τακτικά το eshop σας να πραγματοποιούν ασφαλείς και γρήγορες online συναλλαγές με ένα μόνο κλικ.

  • Payment Links

Ακόμα και χωρίς να έχετε eshop, για την ολοκλήρωση των παραγγελιών μέσω τηλεφώνου ή email, δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουν ασφαλείς online συναλλαγές μέσω ειδικού link, το οποίο τους μεταφέρει αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Cardlink.

  • Εύκολη και γρήγορη διασύνδεση

Εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες μεθόδους διασύνδεσης με την eCommerce πλατφόρμα μας (Redirection, iFrame, XML Web Services, Client-side encryption), καθώς και τα πιο δημοφιλή CMS Plugins που σας παρέχουμε.

  • Ενιαίο reporting για όλα τα κανάλια σας

Αποκτήστε πλήρη εικόνα και έλεγχο των συναλλαγών σας με το Cardlink Portal, είτε αυτές πραγματοποιούνται στο φυσικό κατάστημα μέσω POS, είτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

  • Tokenization

Προσφέρετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα πραγματοποίησης ασφαλών online συναλλαγών μέσα από την υπηρεσία Tokenization η οποία προστατεύει τα προσωπικά τους δεδομένα.