A- A+
Ξενοδοχεία με έκπτωση 5% - 25% με όλες τις κάρτες Visa
Online κρατήσεις με έκπτωση από 5% έως 25% σε σχέση με τα μεγάλα sites κρατήσεων μπορούν να πραγματοποιήσουν όλοι οι κάτοχοι καρτών Visa, μέσω μίας νέας συνεργασίας της.

Η Visa ανακοίνωσε την τριετή συνεργασία με την υπηρεσία κρατήσεων ξενοδοχείων, Bidroom, που παρέχει έξι μήνες ελεύθερη πρόσβαση στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Η Bidroom προσφέρει μια εναλλακτική μέθοδο για την εξεύρεση οικονομικά προσιτών διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία.

Οι εκπτώσεις

Η πλατφόρμα παρέχει δυνατότητα κρατήσεων με 0% προμήθεια και ταυτόχρονα ζητά από τα ξενοδοχεία να παρέχουν στους χρήστες έκπτωση 5% - 25% σε σχέση με τις διαφημιζόμενες τιμές στις μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων.

Οι κάτοχοι καρτών Visa στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο visa.bidroom.com για να απολαύσουν έξι μήνες ελεύθερης πρόσβασης και να περιηγηθούν σε περισσότερα από 120.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα παγκοσμίως.

Μετά από τη δοκιμαστική περίοδο των έξι μηνών, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους Ευρωπαίους κατόχους καρτών Visa με ετήσια συνδρομή σε μειωμένη τιμή (EUR 29,50).

Κάντε παζάρι!

Εάν έχετε κάνει κράτηση με τη Booking.com, Expedia ή κάπου αλλού, η bidroom υπόσχεται να σας δώσει μία καλύτερη προσφορά.

Προωθήστε στο save@bidroom.com την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Μόνο για τις κρατήσεις με δωρεάν ακύρωση.

Ελέγξτε το email σας και δείτε τις προσφορές για εσάς, ώστε να κάνετε κράτηση σε καλύτερη τιμή.