A- A+
ReMap3: The Auction με την υποστήριξη της HSBC
Το ReMap3, συνεχίζοντας με ευρύ εκθεσιακό πρόγραμμα μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, παρουσίασε την πρώτη του δημοπρασία, στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας «ReMap3: The Auction», με την ευγενική υποστήριξη της HSBC.

Συγκεκριμένα η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου σε ένα ιστορικό κτήριο της πόλης, στην παλιά Δημοτική Πινακοθήκη επί της Πλατείας Κουμουνδούρου.

Τριάντα έξι (36) έργα από ισάριθμες εκθέσεις του ReMap3 παρουσιάστηκαν για μια μόνο ημέρα στην Πινακοθήκη, σε μια έκθεση ανοικτή για το κοινό και στη συνέχεια δημοπρατήθηκαν.

Τα έργα έχουν προσφερθεί από τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση και προέρχονται από διεθνώς διακεκριμένους και ανερχόμενους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, με τη συνεργασία γκαλερί και φορέων και ανάμεσά τους περιλαμβάνονται και 3 αναθέσεις έργου.

Η έκθεση παρατάθηκε μέχρι την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ήταν ανοιχτή για το κοινό.Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου τα έργα επεστράφησαν στους «εκθεσιακούς» τους χώρους στις διάφορες εκθέσεις του ReMap3 μέχρι τη λήξη του.

Όπως δήλωσε και ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής της Λιανικής Τραπεζικής & Marketing HSBC, Ελλάδος,

«Ο Όμιλος της HSBC, παραδοσιακά υποστηρίζει την τέχνη, αναγνωρίζοντας σε αυτή μία εναλλακτική μορφή επένδυσης, η οποία παράλληλα αναδεικνύει και προωθεί την ελευθερία της σκέψης.

Έτσι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμβολή μας στην σύγχρονη πολιτιστική ταυτότητα της Αθήνας μέσα από τη συνεργασία μας με το ReMap3 ».