A- A+
Οι τρεις τράπεζες που προσφέρουν video banking - Ο σύμβουλός σας στον υπολογιστή
Τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού online με έναν τραπεζικό σύμβουλο για ενημέρωση ή για τραπεζικές συναλλαγές, έχουν οι πελάτες τριών τραπεζών.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία που απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας από απόσταση με τον τραπεζικό υπάλληλο με βιντεοκλήση.

Οι τρεις υπηρεσίες

Αυτή τη στιγμή, τρεις τράπεζες προσφέρουν την υπηρεσία video banking. Αναλυτικότερα:

  • Eurobank

Με το v-Banking επικοινωνείτε με βιντεοκλήση με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας από τον χώρο σας, όποτε σας εξυπηρετεί.

Έτσι, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από διαδραστική παρουσίαση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας.

Παρακολουθείτε την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησής σας, καθώς και τις πιθανές χρηματοοικονομικές ανάγκες της με το Business Check up.

Επίσης, μαζί με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας κάνετε περιήγηση σε online αιτήσεις στο e-Banking για τις εργασίες της επιχείρησής σας. Τις συμπληρώνετε εκείνη τη στιγμή με τη βοήθειά του.

Παράλληλα, ανταλλάσσετε αρχεία με την Eurobank γρήγορα και τα αποθηκεύετε με ασφάλεια σε προσωπικό χώρο σας.

  • Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς μέσω των καταστημάτων e-branch σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε μέσω video κλήσης με τον ταμία από απόσταση και πραγματοποιήστε οποιαδήποτε συναλλαγή με την ίδια ευκολία και απλότητα ενός κανονικού ταμείου.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ευρώ με τη χρήση της ηλεκτρονικής σας υπογραφής.

  • Alpha Bank

H Alpha Bank προσφέρει πλέον την υπηρεσία Alpha Bank Gold Business Banking, μέσω της οποίας έχετε το δικό σας εξειδικευμένο τραπεζικό συνεργάτη να ασχολείται με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μέσω αυτής, έχετε ευελιξία στην επικοινωνία με την τράπεζα, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης εικονοκλήσεων.

Επιπλέον, εξασφαλίζετε πρόσβαση σε καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές, έχετε πρόσβαση σε προνομιακή τιμολόγηση, ενώ συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης Gold για επιχειρήσεις.