A- A+
Εθνική Τράπεζα: Μεγάλη συμμετοχή στο διαγωνισμό « i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία»
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υποβολή προτάσεων στο διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος «i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία», στον οποία συμμετείχαν 467 άτομα, καταθέτοντας 307 ατομικές και ομαδικές προτάσεις.

Αναλυτικά, κατατέθηκαν 159 προτάσεις στην κατηγορία Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, 97 στην κατηγορία Περιβάλλον και Τεχνολογία και 51 στην κατηγορία Πολιτισμός και Τεχνολογία.

Ο διαγωνισμός «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» εδραιώνεται στον κόσμο της καινοτομίας. Ενδεικτικό είναι ότι το 20% όσων συμμετείχαν πέρσι, υπέβαλαν εκ νέου προτάσεις.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων, ώστε να επιλεγούν οι είκοσι που θα διαγωνιστούν στη Β' Φάση του Διαγωνισμού.

Σχετική ανακοίνωση με τα αποτελέσματα της A' Φάσης θα αναρτηθεί στη σελίδα του διαγωνισμού www.nbg.gr/ibank/innovation στις αρχές Νοεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης από καθηγητές των επτά συνεργαζόμενων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Κρήτης).

H Εθνική Τράπεζα ευχαριστεί τους φορείς που βοήθησαν στην πρώτη φάση του Διαγωνισμού καθώς και τους συμμετέχοντες, για το ενδιαφέρον που δείχνουν στην προσπάθειά της να στηρίξει τη δημιουργικότητα, αναδεικνύοντας καινοτόμες ιδέες και συμβάλλοντας στην υλοποίησή τους.