A- A+
Marfin Egnatia: Πακέτο δανείων ενεργειακής αναβάθμισης
Ένα ολοκληρωμένο πακέτο «πράσινων» προϊόντων, που περιλεμβάνει καταθετικά και δανειακά προγράμματα, προσφέρει η Marfin Egnatia Bank στα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «ΟΙΚΟ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ» που θα υλοποιηθεί μέσω συνεργασίας της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. και της Marfin Egnatia Bank, το οποίο περιλαμβάνει δάνεια για ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση κτιρίων, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, στεγαστικά και επισκευαστικά δάνεια, καθώς και καταθετικούς λογαριασμούς με προνομιακούς όρους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, με τον τρόπο αυτό συμβάλλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επικεντρώνεται σε λύσεις χρηματοδότησης που προάγουν την πράσινη ανάπτυξη.

Το πλήρες πακέτο της Marfin Egnatia

Το πρόγραμμα που απευθύνεται στα μέλη της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. περιλαμβάνει:

• Χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους για την υλοποίηση ενεργειακής και λειτουργικής αναβάθμισης σε ακίνητα ιδιοκτησίας των μελών.

• Χρηματοδοτικές λύσεις με προνομιακούς όρους για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα πλαίσια αξιοποίησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

• Δάνεια για αγορά ή ανέγερση «πράσινης» κατοικίας, με επιτόκια που μειώνονται ανάλογα με την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου.

Επιπλέον, περιλαμβάνει νέα προϊόντα καταθέσεων με αυξημένα επιτόκια, για τα μέλη της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος «ΟΙΚΟ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ» της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. και τις λύσεις που προσφέρει η Marfin Egnatia Bank, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Marfin Egnatia Bank ή στην ιστοσελίδα της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. www.pomida.gr.