A- A+
Πολυτελής διαμοονή ...αστέρων με τιμή κάτω από 60 ευρώ τη βραδιά
Δε χρειάζεται αφορμή, μόνο μια ευκαιρία για να αποδράσεις! Jενώνες και ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων σε πολύ δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα με διαμονή κάτω από 60 ευρώ.

H πολυτελής διαμονή δεν είναι συνώνυμο της ακριβής διαμονής.

Για να σου το αποδείξουμε ακόμα μια φορά, συγκεντρώσαμε εξαιρετικούς ξενώνες και ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων σε πολύ δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα με διαμονή κάτω από 60 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο.

Συγκεκριμένα:

  • Patras Palace ★★★★

Πάτρα, από 56 ευρώ

Το Patras Palace είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων στο παραλιακό δρόμο, στο κέντρο της πόλης των Πατρών.

Οι χώροι και τα δωμάτια του είναι πολύ κομψά διακοσμημένοι.

Με έμφαση στο κλασικό στοιχείο, το Patras Palace προσφέρει ένα άνετο οικείο περιβάλλον με ποιοτικές υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Επισκέψου το «Mariner’s Club» και το «Café Vienna» για να απολαύσεις το φαγητό ή τον καφέ σου με τη μοναδική θέα του λιμανιού της πόλης και του Πατραΐκού Κόλπου. Είχες κάτι καλύτερο στο νου σου για διαμονή στην Πάτρα;

Δες το ξενοδοχείο

  • El Greco ★★★

Θεσσαλονίκη, από 53 ευρώ

Σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών με τα πόδια από την πλατεία Αριστοτέλους θα βρεις το El Greco.

Είναι ένα από τα καλύτερα city hotel της Θεσσαλονίκης. Το φιλόξενο περιβάλλον, οι προσεγμένοι χώροι, η ποιότητα παροχών και οι υπηρεσίες του (δωρεάν πάρκινγκ και wifi) θα σου προσφέρουν αυτό που ψάχνεις και σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Δες το ξενοδοχείο

  • Chloe ★★★★

Καστοριά, από 58 ευρώ

Το ξενοδοχείο Chloe είναι ένα πολυτελές κατάλυμα 4 αστέρων στην πόλη της Καστοριάς, με θέα τη λίμνη Ορεστιάδα και το όρος Βίτσι.

Η διακόσμηση του ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικό και το μίνιμαλ. Αποπνέει ζεστασιά και κομψότητα.

Το πρωινό του θα σας φτιάξει την ημέρα. Συνδυάζει τις λιχουδιές του κλασικού αμερικάνικου μπουφέ, με τις παραδοσιακές πίτες, σπιτικές μαρμελάδες και τα χειροποίητα καστοριανά γλυκά.

Δες το ξενοδοχείο

  • Celena Suites ★★★★

Αράχωβα, από 50 ευρώ

Παραδώσου σε άνεση και πολυτέλεια χολιγουντιανού επιπέδου. Το Celena Suites θα το βρεις στην καρδιά της Αράχωβας.

Κάθε δωμάτιο του έχει δυο επίπεδα και διαφορετικό στυλ διακόσμησης, με σοφίτα και τζάκι.

Η διακόσμηση τους είναι εμπνευσμένη από τους διάσημους σταρ του Σινεμά: Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Monica Bellucci, Elisabeth Taylor & Marlene Dietrich.

Γευτείτε, μυρίστε, απολαύστε την Αράχωβα με διαμονή σε έναν από τους καλύτερους ξενώνες της περιοχής, από 50 ευρώ το double deluxe δωμάτιο και με το πρωινό να συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

Δες το ξενοδοχείο

Κεντρικόν ★★★★

Ιωάννινα, από 45 ευρώ

Ένα αρχοντικό στο κέντρο των Ιωαννίνων περιμένει να σε φιλοξενήσει. Το ξενοδοχείο «Κεντρικόν» είναι χτισμένο σύμφωνα με την ηπειρώτικη αρχιτεκτονική, ενώ διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Σε όλους τους χώρους επικρατεί το παραδοσιακό στοιχείο. Είναι η καλύτερη επιλογή για σένα που ζητάς να βιώσεις την τοπική κουλτούρα αλλά δε θυσιάζεις την άνεση σου.

Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η τοποθεσία του.

Δες το ξενοδοχείο

Palazzo Rooms & Suites ★★★★

Ναύπλιο, από 60 ευρώ

Η μακρά ιστορία της πόλης του Ναυπλίου είναι αισθητή σε κάθε γωνιά της. Το επιβλητικό ενετικό φρούριο, το μπούρτζι, τα νεοκλασικά κτίρια, οι πλακόστρωτες πλατείες θα σε μεταφέρουν νοερά σε άλλη εποχή.

Για τη διαμονή σου διάλεξε το Palazzo Rooms & Suites. Η ιδιαίτερη διακόσμηση του και η καλαισθησία σε κάθε χώρο το κάνουν να ξεχωρίζει.

Θα συναντήσεις ένα μίγμα μοντέρνου και παραδοσιακού στοιχείου, με μπαρόκ και μίνιμαλ πινελιές.

Ακούγεται ενδιαφέρον συνδυασμός, σωστά; Επίλεξε το για την εκδρομή σου στο Ναύπλιο και δε θα το μετανιώσεις!

Δες το ξενοδοχείο