A- A+
Wi-Fi στον αέρα από Lufthansa και Austrian Airlines
Yπηρεσία σύνδεσης στο Ιnternet και στις πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων θα προσφέρουν η Lufthansa και η Austrian Airlines.

Στείλτε emails, πραγματοποιήστε online αγορές και δείτε βίντεο συνεχούς ροής με υψηλής ποιότητας ευρυζωνική σύνδεση, ενώ πετάτε πάνω από τα σύννεφα.

Εκτός από τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, στις οποίες ήδη προσφέρεται η υπηρεσία, σύντομα οι επιβάτες της Lufthansa και της Austrian Airlines θα μπορούν να συνδέονται στο Ιnternet και σε πτήσεις μικρότερης διάρκειας.

Διαθέσιμο ίντερνετ

Στο πρώτο τρίμηνο του 2017, περίπου 20 αεροσκάφη της Lufthansa αναμένεται να διαθέτουν την υπηρεσία σύνδεσης στο διαδίκτυο στη διάρκεια της πτήσης, ενώ σταδιακά και μέχρι τα μέσα του 2018, το σύνολο του στόλου των A320 της αεροπορικής εταιρείας πρόκειται να εξοπλιστεί με αυτήν την προηγμένη τεχνολογία.

Η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού στο σύνολο των 31 αεροσκαφών της Austrian Airlines έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί πριν το τέλος Απριλίου του 2017.

Ομοίως με την Lufthansa και την Austrian Airlines και η Εurowings εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει να προσφέρει την υπηρεσία σύνδεσης στο Ιnternet εν πτήσει, μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2017, ενώ και τα 69 αεροσκάφη του στόλου της θα διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό έως το καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Το κόστος χρήσης

Οι επιβάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi χρησιμοποιώντας τις δικές τους φορητές συσκευές.

Εκτός από τη δυνατότητα βασικής πλοήγησης και ανταλλαγής e-mail, άλλες πιο εξελιγμένες εφαρμογές, όπως βίντεο συνεχούς ροής, θα είναι επίσης διαθέσιμες.

Η νέα υπηρεσία θα λανσαριστεί επίσημα εντός του πρώτου τριμήνου του έτους. Τρία διαφορετικά πακέτα της υπηρεσίας θα είναι διαθέσιμα για το επιβατικό κοινό:

- Το FlyNet Message με τιμή 3€. Επιτρέπει μόνο υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως emails, και τις εφαρμογές WhatsApp και iMessage.

- Το FlyNet Surf με τιμή 7€. Δίνει τη δυνατότητα πλοήγησης στο Internet

- FlyNet Stream με τιμή 12€. Είναι δυνατή η μετάδοση δεδομένων συνεχούς ροής (streaming).

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να αγοράζουν το πακέτο της επιλογής τους μέσω πιστωτικής κάρτας ή άλλων υπηρεσιών πληρωμής, όπως το PayPal.

Οnline πλατφόρμες κρατήσεων με σύγκριση όλων των αεροπορικών εταιρειών:

- Κρατήσεις ξενοδοχείων με σύγκριση από 258 site