A- A+
Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις - Μεγαλύτερο κέρδος με τη χρήση καρτών
Ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως και την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις. Οι προσφορές μέσω καρτών.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την ερχόμενη 15 Ιανουαρίου 2017, που είναι η πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου.

Η αναγραφή της έκπτωσης

Εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική προβολή ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται, οπότε θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική προβολή

Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης σε κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού ("από …. % έως …. %").

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.

Επιπλέον όφελος με κάρτες

Οι κάτοχοι των καρτών, χρεωστικών και πιστωτικών, εκτός από τις μειωμένες τιμές αυτήν την περίοδο, μπορούν να έχουν επιπλέον κέρδος από τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών.

Το επόμενο διάστημα, όλες οι τράπεζες θα λανσάρουν ειδικές προσφορές για τους πελάτες τους, προκειμένου να τους στρέψουν στο πλαστικό χρήμα.

Οι προσφορές αυτές θα περιλαμβάνουν δώρα, διαγωνισμούς και έξτρα επιβράβευση από τις αγορές.

Τα προγράμματα ανταμοιβής

Επιλέξτε την τράπεζα που σας ενδιαφέρει για να δείτε τα χαρακτηριστικά του προγράμματος επιβράβευσης:

- Alpha Bank Bonus. Συλλέγετε bonus πόντους από παντού: Τόσο από τους συνεργάτες της τράπεζας, όσο και από τις λοιπές επιχειρήσεις (εδώ οι πόντοι ανά ευρώ αγοράς είναι λιγότεροι).

Στη συνέχεια οι πόντοι εξαργυρώνονται με προϊόντα / υπηρεσίες ή εκπτώσεις στους συνεργάτες του προγράμματος.

- Eurobank Επιστροφή: Λαμβάνετε επιστροφή σε ευρώ ένα ποσοστό επί των αγορών που κάνετε στους συνεργάτες του προγράμματος.

Τα ευρώ που συγκεντρώνετε εξαργυρώνονται εντός του δικτύου των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου

- Τράπεζα Πειραιώς Yellow: Συλλέγετε yellow πόντους από παντού: Τόσο από τους συνεργάτες της τράπεζας, όσο και από τις λοιπές επιχειρήσεις (εδώ οι πόντοι ανά ευρώ αγοράς είναι λιγότεροι).

Τα yellows αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο ποσό έκπτωσης. Έτσι σε αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος, με κάθε εξαργύρωση πληρώνετε λιγότερο ή και καθόλου.

- Εθνική Τράπεζα Go4more: Συλλέγετε πόντους από παντού: Τόσο από τους συνεργάτες της τράπεζας, όσο και από τις λοιπές επιχειρήσεις (εδώ οι πόντοι ανά ευρώ αγοράς είναι λιγότεροι).

Οι πόντοι αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο ποσό έκπτωσης. Έτσι σε αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος, με κάθε εξαργύρωση πληρώνετε λιγότερο ή και καθόλου.

Οι μεγάλοι συνεργάτες

Κάθε τράπεζα έχει τους δικούς τους μεγάλους συνεργάτες, οι αγορές στους οποίους επιβραβεύονται περισσότερο.

Συγκεκριμένα: