A- A+
Δώρο 3ήμερο στα Ζαχοροχώρια με τις κάρτες της Τρ. Πειραιώς
Νέο διαγωνισμό με έπαθλο ένα τριήμερο στα Ζαγοροχώρια διοργανώνει η Τράπεζα Πειραιώς και το biscotto.gr για όλους τους κατόχους καρτών της τράπεζας.

Οι πιστωτικές, χρεωστικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και το biscotto σας δίνουν την ευκαιρία να είστε ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν από 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα στο Amaryllis Luxury Guest House στα Ζαγοροχώρια.

Η συμμετοχή στην κλήρωση

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας από 1 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2016 με οποιαδήποτε κάρτα Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω του winbank wallet και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συμμετοχής.

Ανεξαρτήτως του πλήθους των αγορών σας, αρκεί να συμπληρώσετε τη Φόρμα Συμμετοχής μία φορά. Κάθε αγορά αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποτελεί να είστε κάτοχος της biscotto members card.

Αν δεν είστε κάτοχος της biscotto members card, μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα μέλους μέσω του www.biscotto.gr, με χρέωση οποιασδήποτε κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς, στην προνομιακή ετήσια συνδρομή των €8, αντί των €20.