A- A+
Ψώνια από τις ΗΠΑ; Αποκτήστε αμερικανική διεύθυνση και μειώστε τα μεταφορικά κόστη
Χαμηλότερα μεταφορικά κόστη μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες καταναλωτές που ψωνίζουν online από τις ΗΠΑ, μέσω μίας νέας υπηρεσίας που είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας.

Όπως μας πληροφορεί η Paypal, οι Έλληνες ψωνίζουν από ηλεκτρονικά καταστήματα στο εξωτερικό κυρίως είδη ένδυσης (41%), ηλεκτρονικές συσκευές (31%), καθώς και κοσμήματα και ρολόγια (17%).

Διεύθυνση στις ΗΠΑ

Ό,τι κι αν επιλέξετε, μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από το εκάστοτε online κατάστημα, αλλά μπορείτε κάλλιστα να ψωνίσετε κάνοντας χρήση υπηρεσιών όπως η USaddress.com.

Η υπηρεσία θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ασφαλείς συναλλαγές και θα αποστείλει την παραγγελία σας από τις ΗΠΑ στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει, σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο διαμένετε.

Χάρη στη USaddress, η οποία ξεκίνησε να εξυπηρετεί και την χώρα μας, μπορείτε πλέον να “δημιουργήσετε” τη δική σας διεύθυνση στις ΗΠΑ, ειδικά για τις ανάγκες των διασυνοριακών αποστολών προϊόντων.

Η διαδικασία

Η εγγραφή στην εν λόγω υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό.

Όταν η παραγγελία σας φτάσει στο κέντρο επιμελητείας της εταιρείας, θα ειδοποιηθείτε με μήνυμα και, από τη στιγμή που θα γίνει η πληρωμή, το προϊόν θα αποσταλεί κατευθείαν στο σπίτι σας.

Παρά το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες κάνουν τα ψώνια τους από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού, εξακολουθούν να προβληματίζονται και να δυσανασχετούν για το υψηλό κόστος των μεταφορικών (48%), αλλά και για την χρονοβόρα παράδοση (35%).

Παραγγελίες «πακέτο»

Με τη βοήθεια υπηρεσιών όπως η USaddress.com, το κόστος αποστολής μπορεί να μειωθεί σημαντικά μέσω “σύμπτυξης” των παραγγελιών, κάτι που σημαίνει πως διάφορα μικρότερα πακέτα συσκευάζονται σε ένα μεγαλύτερο ενιαίο δέμα.

Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που για αποστολές εντός ΗΠΑ, πάνω από ένα ποσό προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να πακετάρετε τις παραγγελίες σας σε μία και να πληρώσετε μία φορά το μεταφορικό κόστος.

Μέσω του site, μπορείτε, επίσης, να πληροφορηθείτε τις εκτιμώμενες χρεώσεις για την τελική παράδοση της παραγγελίας σας στην Ελλάδα.

Ωστόσο, καλό είναι να έχετε υπόψη σας ότι οι αποστολές προϊόντων αγορασμένων από τις ΗΠΑ ενδέχεται να επιβαρύνονται με πρόσθετους δασμούς και φόρους.