A- A+
Εθνική: POS με ...ογκοχρέωση για επαγγελματίες
Πακέτο υπηρεσιών για την αποδοχή καρτών από μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, έχει δημιουργήσει η Εθνική Τράπεζα. Κόστος ανάλογα με την αξία των συναλλαγών.
Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία i-bank POS economy, η οποία απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και διατίθεται με ένα μηνιαίο σταθερό κόστος.

Αυτό σημαίνει ότι ο επαγγελματίας δεν πληρώνει προμήθεια για κάθε συναλλαγή που περνάει από το τερματικό, αλλά γνωρίζει εξ αρχής πόσο θα του κοστίσει ένα συγκριμένο ύψος πληρωμών.


Σας ενδιαφέρει:

Προσφορά POS έτοιμα προς λειτουργία από 197 ευρώ - Online παραγγελία


Τα πακέτα i-bank POS

Σύμφωνα με την τράπεζα, είναι ιδανικό για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις λιανικές/χονδρικές πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών και επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο του κόστους με βάση τον όγκο των συναλλαγών τους.

Με τον τρόπο αυτό, ανάλογα με την αξία των αγορών που πέρασαν από το POS, η χρέωση που επιβάλλεται αντιστοιχεί σε προμήθεια από 1,2% έως 2%.

Η επιχείρηση μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών πακέτων μηνιαίου όγκου συναλλαγών:

Πακέτο 1: Μηνιαίος όγκος συναλλαγών: έως 500€

Μηνιαία πάγια αμοιβή: 9,90€

Πακέτο 2: Μηνιαίος όγκος συναλλαγών: έως 1.500€

Μηνιαία πάγια αμοιβή: 18,80€

Πακέτο 3: Μηνιαίος όγκος συναλλαγών: έως 2.500€

Μηνιαία πάγια αμοιβή: 29,50€

Διευκρινίσεις

Στα πακέτα i-bank POS economy συμπεριλαμβάνεται τερματική συσκευή αποδοχής καρτών DESKTOP iCT220 (η συσκευή επιστρέφεται στην Τράπεζα σε περίπτωση τερματισμού της συνεργασίας)

Η επιχείρηση επιλέγει το πακέτο που επιθυμεί, με την ανάλογη πάγια μηνιαία αμοιβή, χωρίς άλλες επιβαρύνσεις.

Για υπέρβαση του μηνιαίου όγκου συναλλαγών ισχύει κατά περίπτωση προμήθεια εκκαθάρισης συναλλαγών, μόνο για το υπερβάλλον ποσό.

Ο ελάχιστος χρόνος παραμονής στην υπηρεσία είναι 24 μήνες.