A- A+
Bonus στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ με αγορές στα ΙΚΕΑ
Μία νέα φθινοπωρινή προσφορά «τρέχει» αυτήν την περίοδο για τους ...κοινούς πελάτες των ΙΚΕΑ και των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Πώς κερδίζετε.

Συγκεκριμένα, για αγορές αξίας πάνω από 600 ευρώ σε μία απόδειξη, από το κατάστημα ΙΚΕΑ και το ΙΚΕΑ e-shop, κερδίζετε ένα κουπόνι αξίας 100 ευρώ για αγορές στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Η προσφορά ισχύει ισχύει από τις 17/8/2016 – 1/10/2016, μόνο για φοιτητές, που φοιτούν ή θα φοιτήσουν σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

+ Bonus πόντοι

Επιπλέον, για συνολικές αγορές αξίας άνω των 600 ευρώ στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και ΙΚΕΑ, ανεξάρτητα από το αν είστε φοιτητής ή όχι, κερδίζετε 2.000 ευρώ bonus πόντους στην κάρτα Alpha Bank.

Αρκεί οι αγορές να γίνουν με αυτήν. Οι πόντοι αυτοί είναι επιπλέον των πόντων που κερδίζετε για κάθε 1 ευρώ αγορών στα δύο καταστήματα.

Συγκεκριμένα, σε κάθε 1 ευρώ αντιστοιχούν τέσσερις bonus πόντοι, που στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης bonus της τράπεζας.