A- A+
Οι καλύτερες προσφορές για διακοπές το Σεπτέμβριο σε 13 ελληνικά νησιά
Το καλοκαίρι, κλιματικά, ακόμη δεν έχει τελειώσει. Με τις θερμοκρασίες σε υψηλά επίπεδα, υπάρχει χρόνος για οικονομικές αποδράσεις το Σεπτέμβριο σε ελληνικά νησιά.

Σε πρόσφατη έρευνα της trivago, 13 ελληνικά νησιά περιλαμβάνονταν στη λίστα με τους 30 δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου.

Κλείστε τη διαμονή σας στις οικονομικότερες τιμές μέσα από την πλατφόρμα της Trivago.

1. ΙΟΣ

Αδιαπραγμάτευτα αποτελεί ένα από τα ομορφότερα κυκλαδίτικα νησιά, με παραδοσιακούς οικισμούς, πανέμορφες παραλίες, έντονη νυχτερινή ζωή και φυσικά καλό φαγητό.

Βρες εδώ προσφορές ξενοδοχείων από 12 ευρώ

2. ΥΔΡΑ

Ένα νησί – υπόδειγμα αρχιτεκτονικής, η 'Yδρα, με τη γραφικότητα και την παράδοση ως κύρια στοιχεία της, καταφέρνει να κερδίζει το θαυμασμό και την καρδιά των επισκεπτών της, οι οποίοι υπόσχονται να επιστρέψουν σε αυτήν.

Αν είσαι έτοιμος να γυρίσεις πίσω στο χρόνο και να γεμίσεις τα μάτια σου με μοναδικές εικόνες, κλείσε το δωμάτιο σου σήμερα από 55 ευρώ.

3. ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ

Με τη Φολέγανδρο να κρατά τον ατόφιο κυκλαδίτικο χαρακτήρα της, μαγεύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες που θέλουν να διασχίσουν τα πλακόστρωτα σοκάκια των Κυκλάδων, χωρίς το πλήθος τουριστών ολόγυρα τους.

Αν αυτό που ζητάς από τις διακοπές σου είναι να βιώσεις το αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι, τότε επίλεξε τη Φολέγανδρο.

Όσο για τη διαμονή σου: Βρες δωμάτια από μόλις 25 ευρώ.

4. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η Σαντορίνη αποτελεί σταθερή επιλογή των απανταχού ερωτευμένων και των τουριστών εκτός Ελλάδας.

Πανέμορφη και κοσμοπολίτικη, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα πιο δημοφιλή νησιά της Μεσογείου και φυσικά να μην έλκει το ενδιαφέρον των Ελλήνων τουριστών.

Αν δεν έχεις επισκεφτεί ακόμα τη Σαντορίνη, ένα από τα ομορφότερα νησιά παγκοσμίως, τότε πάρε την απόφαση και επισκέψου την αυτό το καλοκαίρι.

Αν κλείσεις εγκαίρως θα σε εκπλήξουν οι χαμηλές τιμές των δωμάτιων, οι οποίες αυτή την περίοδο ξεκινούν από 25 ευρώ.

5. ΜΥΚΟΝΟΣ

Το νησί των πάρτυ; Όχι μόνο! Η Μύκονος είναι γνωστή για την έντονη νυχτερινή ζωή της και για τους νεαρούς τουρίστες, που σκορπούν την ενέργεια τους σε ολόκληρο το νησί, από το Μάη εώς τον Οκτώβρη.

Κι όμως έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, όπως τις χρυσές αμμουδιές με τα πεντακάθαρα νερά, την αρχιτεκτονική της Χώρας, το ειδυλλιακό παλιό λιμάνι, τα στενά που μέσα τους θες να χαθείς…

Για έντονες αναμνήσεις επίλεξε τη, Kλείσε ξενοδοχείο από 44 ευρώ.

6. ΝΑΞΟΣ

Η Νάξος διαθέτει μια αρχέγονη γοητεία, επιβλητική φυσική ομορφιά, ιδιαίτερη παράδοση και ανθρώπους με κέφι και ζωντάνια.

Ένα μεγάλο νησί, γεμάτο κρυμμένους θησαυρούς, που θα χρειαστεί αρκετές ημέρες για να το ανακαλύψεις.

Με δωμάτιο στη Χώρα από μόλις 19 ευρώ, είναι εφικτό να πραγματοποιήσεις εκείνες τις πολυήμερες διακοπές που ονειρευόσουν!

7. ΠΑΡΟΣ

Πάρος, το νησί που σε κερδίζει με την απλότητα του. Το λευκό είναι το χρώμα του και το μπλε η συνέχεια του.

Μαζί με τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις αμμουδερές παραλίες, συνθέτεται η εικόνα του νησιού σε ένα κάδρο ονειρικό.

Ιδανικός προορισμός σχεδόν για κάθε τύπο επισκέπτη, καθώς δε στερείσαι επιλογών.

Ανάλογα με τις επιθυμίες ή τις ανάγκες σου μπορείς να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, να γευτείς, να απολαύσεις.

Οι λογικές τιμές των καταλυμάτων καθ‘ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ένας ακόμα παράγοντας που θα σε δελεάζει για να το επισκεφτείς.

Βρες δωμάτιο από 14 ευρώ.

8. ΣΠΕΤΣΕΣ

Το κοσμοπολίτικό νησί του Αργοσαρωνικού, οι Σπέτσες, το νησί του Ματρόζου και της Μπουμπουλίνας, συνδυάζει αρμονικά την ιστορία με την παράδοση.

Η ξανθή άμμος, τα γαλάζια νερά, τα καταπράσινα πεύκα χρωματίζουν τη διαμονή σου. Το φυσικό κάλλος του νησιού και η εύκολη πρόσβασή του από την Αθήνα, σου δίνουν το κίνητρο για να το επισκεφτείς.

Κλείσε το δωμάτιο σου στο κέντρο του νησιού από 50 ευρώ.

9. ΚΡΗΤΗ

Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος, Χερσόνησος και τόσες ακόμα πόλεις, περιοχές και χωριά που αξίζει να επισκεφτείς.

Η Κρήτη δεν είναι νησί, είναι ένα κομμάτι γης που αξίζει να ανακαλύψεις σπιθαμή προς σπιθαμή. Είναι μοναδική εμπειρία για κάθε μικρή ή μεγάλη εξόρμηση.

Ο γύρος της θα σε κάνει να την ερωτευτείς, να αντικρίσεις ιδίοις όμμασι παραδείσια μέρη και να βιώσεις την αυθεντικότητα των κατοίκων της.

Οι τιμές ξεκινούν από 20 ευρώ. Κλείσε εγκαίρως!

10. ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πιθανότατα το δεύτερο πιο γνωστό ναυάγιο μετά τον Τιτανικό! Υπερβολή;

Οι εκατομμύρια φωτογραφίες της παραλίας του ναυαγίου στη Ζάκυνθο από τουρίστες από όλο τον κόσμο και οι διεθνείς διακρίσεις της την καθιστούν μια από τις διασημότερες γωνιές της Ελλάδας.

Το ταξίδι στη Ζάκυνθο απαιτεί την επίσκεψή σου στην παραλία του ναυαγίου, μα θυμήσου: Δεν είναι η μόνη ομορφιά του νησιού.

Κλείσε δωμάτιο από 16 ευρώ και εξερεύνησε την όλη!

11. ΚΩΣ

Στην Κω θα βρεις ό,τι σε κάθε νησί της Ελλάδας: όμορφες παραλίες, καλό φαγητό, φυσικές ομορφιές.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι οι άνθρωποί της· εκείνοι που με τις οικογενειακές τους επιχειρήσεις, τη φιλοξενία και τη ζεστασιά τους έχουν δώσει το στίγμα και το χαρακτήρα του νησιού.

Εκτός από όμορφες αναμνήσεις, η Κως σίγουρα θα σου χαρίσει νέους φίλους. Ετοιμάσου για μια διαφορετική εμπειρία.

Απόλαυσέ τη με διαμονή στη Χώρα από 21 ευρώ.

12. ΡΟΔΟΣ

Το νησί των ιπποτών ενδείκνυται για να ζήσεις το καλοκαιρινό σου παραμύθι. Μια βόλτα στα σοκάκια της Μεσαιωνικής πόλης, η επίσκεψη στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και στα μουσεία θα σε μεταφέρουν σε άλλη πραγματικότητα.

Το νησί της Ρόδου είναι αρκετά μεγάλο, για να το δεις όλο θα χρειαστείς περισσότερες από 7-8 μέρες.

Με τις τιμές των καταλυμάτων να ξεκινούν από 20 ευρώ δε θα θέλεις να φύγεις!

13. ΚΕΡΚΥΡΑ

Με ενετικά και αγγλό-γαλλικά στοιχεία, σημαντικά αξιοθέατα και υπέροχες παραλίες, η Κέρκυρα προσφέρεται για ιδανικές στιγμές.

Οργάνωσε εύκολα τις διακοπές σου με τον πρακτικό οδηγό για το κέντρο της Κέρκυρας που φτιάξαμε για σένα και ανακάλυψε τα ομορφότερα σημεία του νησιού με τη βοήθεια ενός ντόπιου.

Βρες δωμάτιο από 18 ευρώ με ένα κλικ εδώ.