A- A+
Eurobank: Κέρδος 5% στα ψώνια μέσω προθεσμιακής
Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση που επιβραβεύει τους πελάτες της τράπεζας με επιστροφή μετρητών στις καθημερινές τους συναλλαγές, προσφέρει η Eurobank.

Ο λόγος γίνεται για την «Προθεσμιακή Κατάθεση Κάθε Μέρα», η οποία εξασφαλίζει εκτός από τόκους και 5% Επιστροφή σε ευρώ, στις καθημερινές αγορές σε σούπερ μάρκετ και πρατήρια βενζίνης.

Πώς δίνεται το 5%

Για όσο διάστημα διαρκεί η προθεσμιακή, πραγματοποιώντας τις αγορές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank, σε Σκλαβενίτης, Μασούτης και Χαλκιαδάκης, αλλά και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ, κερδίζετε 5% σε ευρώ.

Τα ευρώ Επιστροφή πιστώνονται στη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό και συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Έτσι, μπορείτε να τα εξαργυρώνετε σε επόμενες αγορές που θα κάνετε με την κάρτα σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Η έναρξη της απόδοσης των ευρώ γίνεται εντός των 20 πρώτων ημερολογιακών ημερών μετά το κλείσιμο κάθε μήνα.

Τα χαρακτηριστικά

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης ανέρχεται σε 10.000 ευρώ, ενώ η διάρκειά της είναι 3μηνη ή 6μηνη.

Η απόδοση των τόκων γίνεται κάθε μήνα. Την ίδια ημέρα υπάρχει δυνατότητα πρόωρης ρευστοποίησης μέρους ή όλου του κεφαλαίου σας, χωρίς κόστος.

Από το λογαριασμό που συνδέεται με τον Προθεσμιακό σας, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση και τις ανανεώσεις του όπως σας εξυπηρετεί.

Σύγκριση επιτοκίων

Μπορείτε να βρείτε την προθεσμιακή κατάθεση που σας ταιριάζει καλύτερα με το εργαλείο σύγκρισης επιτοκίων του Moneyonline.gr

Διαβάστε επίσης

* Δώρο 5 ευρώ για κάθε 1.000 ευρώ κατάθεσης μετρητών τον Ιούλιο από τη EUROBANK