A- A+
Εμπορική: Εγγυημένη επένδυση με ετήσια απόδοση ως 7,15%
Ένα νέο επενδυτικό προϊόν δεκαετούς διάρκειας, με δυνατότητα επίτευξης απόδοσης έως και 7,15% κάθε χρόνο και εγγύηση κεφαλαίου προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα σε συνεργασία με την Credit Agricole Life.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Πρόκειται για την 5η έκδοση της σειράς επενδυτικών-τραπεζοασφαλιστικών προγραμμάτων “EmporikiΕισόδημα+, το οποίο θα διατίθεται έως και τις 15 Ιουλίου.

Ανήκει στη σειρά προγραμμάτων εφάπαξ καταβολής τύπου Unit Linked, συνδυάζει 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου, υπό την προϋπόθεση διακράτησης της επένδυσης μέχρι τη λήξη, με τη δυνατότητα υψηλού αφορολόγητου ετήσιου εισοδήματος.

Η απόδοση μέσω του Euro Stoxx 50

Το νέο αυτό προϊόν, συνολικής διάρκειας 10 χρόνων, συνδέεται με Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο που επενδύει σε ομόλογο, οι αποδόσεις του οποίου σχετίζονται με την πορεία του Δείκτη Euro Stoxx 50.

Έχει σταθερή ετήσια απόδοση 2,50% για τα δύο πρώτα χρόνια της επένδυσης και δυνατότητα ετήσιας απόδοσης έως και 7,15% από τον τρίτο χρόνο και μέχρι τη λήξη της επένδυσης.

Σημαντικό πλεονέκτημα του προγράμματος αποτελεί η δυνατότητα για ετήσια απόδοση ακόμα και σε περίπτωση που η τιμή του δείκτη μειωθεί κατά 20% σε σχέση με την αρχική.

Αφορολόγητο και εγγύηση

Στα πλεονεκτήματα του νέου προϊόντος συγκαταλέγονται οι σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις, η ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής και η δυνατότητα ρευστοποίησης από τον τρίτο μήνα.

Εγγυητής του ομολόγου στο οποίο βασίζεται η επένδυση, είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Crédit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού Ομίλου στη Γαλλία, γεγονός που εξασφαλίζει στον πελάτη πρόσθετη ασφάλεια της επένδυσής του.