A- A+
Τα κορυφαία sites κρατήσεων για ξενοδοχεία σε 1 app
Ένα νέο εργαλείο θέτει στη διάθεση των αναγνωστών του το Moneyonline, προς αναζήτηση των καλύτερων τιμών για ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε συνεργασία με το hotelscombined, το νέο εργαλείο δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να βρουν περισσότερα από 350.000 ξενοδοχεία σε πάνω από 220 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με τον τρόπο αυτό μπορούν να συγκρίνουν τιμές και προσφορές από τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Expedia.com, Booking.com, Agoda.com, Hotels.com και Priceline.com.

Δοκιμάστε τώρα

Εισάγετε την πόλη που θέλετε να ταξιδέψετε, τις ημερομηνίες διαμονής και τον τύπο δωματίου και δείτε τις καλύτερες προσφορές:

Η διαδικασία

Αφού επιλέξει την πόλη στην οποία θέλει να μείνει ο επισκέπτης μπορεί να δει όλα τα ξενοδοχεία που είναι διαθέσιμα μέσω του hotelscombined ή να περιορίσει την αναζήτηση του με βάση τα αστέρια του ξενοδοχείου, τον τύπο του καταλύματος αλλά και τις παροχές.

Διαλέγοντας ξενοδοχείο και επιλέγοντας τις ημερομηνίες διαμονής ο πελάτης μπορεί να δει όλες τις προσφορές που είναι διαθέσιμες και τι περιλαμβάνει η κάθε μία (πρωινό, δωρεάν ακύρωση κράτησης κλπ) και στη συνέχεια να κάνει την κράτηση του απευθείας στο site του ταξιδιωτικού πράκτορα που θα επιλέξει.

Για όλα τα ξενοδοχεία που είναι διαθέσιμα μέσω του hotelscombined ο επισκέπτης μπορεί να δει φωτογραφίες από τους χώρους του ξενοδοχείου και να διαβάσει κριτικές από προηγούμενους ενοίκους του ξενοδοχείου.