A- A+
Lufthansa: Νέοι οικονομικότεροι ναύλοι για Ευρώπη
Περισσότερες επιλογές προσφέρει πλέον η Lufthansa στους επιβάτες της, με τη δημιουργία 3 διαφορετικών ναύλων στην Economy Class.

Με χαμηλότερους ναύλους, νέες υπηρεσίες και μεγαλύτερη ευελιξία στις κρατήσεις η Lufthansa καλεί το ταξιδιωτικό κοινό να γνωρίσει τη γοητεία της Ευρώπης, μέσω της νέας της καμπάνιας “Hopping around Europe”.

Οι τρεις ναύλοι

Ειδικότερα, δίνεται η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να αποφασίσουν μόνοι τους ποιες υπηρεσίες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν και να πληρώσουν, επιλέγοντας ανάμεσα από τις παρακάτω διαφορετικές κατηγορίες:

1) Οικονομικός Ναύλος Light – από 109 ευρώ, όπως για παράδειγμα προς Φρανκφούρτη: Ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή

2) Ναύλος Classic –από 149 ευρώ: Για όσους επιθυμούν δωρεάν μεταφορά αποσκευής 23 κιλών

3) Ναύλος Flex- από 249 ευρώ: Για περισσότερη ευελιξία, όπως π.χ. δωρεάν αλλαγή κράτησης και δυνατότητα επιστροφής χρημάτων έναντι τέλους.

Δώρο 20 ευρώ

Επιπλέον, για την πληρέστερη ενημέρωση των ταξιδιωτών που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις ομορφιές της Γηραιάς Ηπείρου, η Lufthansa δημιούργησε νέα εξειδικευμένη ιστοσελίδα για τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, η οποία θα είναι προσβάσιμη και μέσω QR code.

Παράλληλα, με την εγγραφή τους στο newsletter της εταιρείας, οι επιβάτες μπορούν να κερδίσουν έκπτωση 20 € για την επόμενη πτήση τους.

Από την Αθήνα, η Lufthansa συνδέει την Ελλάδα με τη Γερμανία με 4 πτήσεις την ημέρα προς τους κόμβους της στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, και από εκεί προς όλη την Ευρώπη αλλά και προς περισσότερους από 200 προορισμούς σε 77 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το δίκτυο της Lufthansa περιλαμβάνει περισσότερους από 125 ευρωπαϊκούς προορισμούς, με πτήσεις που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν ικανοποιώντας κάθε ταξιδιωτική ανάγκη.

Κλείστε online το εισιτήριό σας