A- A+
Eurobank: Στις 10.000 ευρώ το ελάχιστο ποσό για την προθεσμιακή με Επιστροφή - Δώρο ως 300 ευρώ
Ποσά που ξεκινούν από τις 10.000 ευρώ μπορούν πλέον να τοποθετήσουν οι πελάτες της Eurobank στην προνομιακή προθεσμιακή κατάθεση με «Επιστροφή». Τα χαρακτηριστικά της.

Μέχρι και τις 10/1 το ελάχιστο ποσό για την τρίμηνη έκδοση του συγκεκριμένου λογαριασμού προθεσμίας ήταν οι 30.000 ευρώ. Πλέον έχει πέσει στο 1/3.

Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών της τράπεζας «Επιστροφή».

Σημειώνεται πως προϋπόθεση για το άνοιγμα νέας προθεσμιακής κατάθεσης είναι οι δικαιούχοι της να ταυτίζονται με αυτούς του τροφοδότη λογαριασμού, λόγω των capital controls.

Τα χαρακτηριστικά

Η υπό εξέταση προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3, 6 ή 12 μηνών διατίθεται με επιτόκιο που κυμαίνεται από 0,60% έως 1,1% ανάλογα με τη διάρκεια και το ποσό κατάθεσης.

Το ελάχιστο ποσό είναι οι 10.000 ευρώ, ενώ το ποσό επιστροφής κυμαίνεται από 20 έως 300 ευρώ.

Το όφελος αυτό μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης Επιστροφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για εξαργύρωση, συμπεριλαμβανομένων σούπερ μάρκετ ή πρατηρίων βενζίνης. Ως εκ τούτου τα χρήματα είναι «πραγματικά».

Τα ευρώ Επιστροφής αποδίδονται ισόποσα εντός 15 ημερών μετά το τέλος κάθε ημερολογιακού τριμήνου και πιστώνονται σε κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή.

Σύγκριση επιτοκίων

Μπορείτε να βρείτε την προθεσμιακή κατάθεση που σας ταιριάζει καλύτερα με το εργαλείο σύγκρισης επιτοκίων του Moneyonline.gr