A- A+
Πακέτα δωρεάν συναλλαγών με κόστος από 1 ευρώ το μήνα προσφέρουν οι τράπεζες
Ανταγωνισμό στα πακέτα συναλλαγών μέσω των εναλλακτικών δικτύων έχουν δημιουργήσει τα capital controls, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της χρήσης τους.

Οι συναλλασσόμενοι έχουν στραφεί κυρίως στις υπηρεσίες e-banking για τις μεταφορές χρημάτων και τις πληρωμές διαφόρων οφειλών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τράπεζες έχουν δημιουργήσει ειδικά εκπτωτικά πακέτα, που εξασφαλίζουν δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος την εκτέλεση όλων των συναλλαγών.

Τα πακέτα της αγοράς

Η Eurobank μείωσε το κόστος της υπηρεσίας «Δωρεάν Συναλλαγές» σημαντικά, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε πριν λίγους μήνες ένα νέο πρόγραμμα που εξασφαλίζει δωρεάν συναλλαγές.

Συγκεκριμένα:

* Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει τα πακέτα πληρωμών «εξόφΛΥΣΗ», μέσω των οποίων οι πελάτες της τράπεζας οργανώνονται με τον καλύτερο τρόπο την εξόφληση των λογαριασμών τους και εξοικονομούν χρόνο και χρήματα.

Με ετήσιο κόστος που ξεκινά από μόλις 6 ευρώ έχουν τη δυνατότητα να εξοφλούν για έναν χρόνο ανέξοδα όλους τους λογαριασμούς του νοικοκυριού τους σε Οργανισμούς Ενέργειας, Ύδρευσης, Τηλεπικοινωνιών και Ασφαλειών.

Τα χαρακτηριστικά

Ανάλογα με το Πακέτο Πληρωμών που θα επιλέξετε, η εξόφληση των λογαριασμών σας μπορεί να πραγματοποιείται:

- μέσω πάγιας εντολής, με χρέωση καταθετικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας Τράπεζας Πειραιώς και

- μέσω εφάπαξ εντολής πληρωμής με χρέωση καταθετικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας Τράπεζας Πειραιώς, ηλεκτρονικά/ τηλεφωνικά μέσω της υπηρεσίας winbank ή σε καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς

Διαθέσιμα Πακέτα Πληρωμών

  • Α Πακέτο - Πάγιες Εντολές και Εντολές Πληρωμής winbank. Κόστος 6 ευρώ το χρόνο

Αναθέστε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς ή ηλεκτρονικά μέσω winbank web banking την αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών σας μέσω πάγιας εντολής.

Η Τράπεζα θα φροντίζει για την αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών σας, με χρέωση του καταθετικού σας λογαριασμού ή της πιστωτικής σας κάρτας, στην ημερομηνία λήξης τους.

Εσείς θα συνεχίζετε να λαμβάνετε τους λογαριασμούς σας κανονικά, μόνο που τώρα θα φέρουν την ένδειξη ότι εξοφλούνται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

Εναλλακτικά, πληρώνετε τους λογαριασμούς σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, μέσω της υπηρεσίας winbank web, mobile & phone banking οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε μελλοντικές πληρωμές, ώστε να πραγματοποιείται η πληρωμή των λογαριασμών σας στην ημερομηνία που εσείς επιθυμείτε.

  • Β Πακέτο - Πάγιες Εντολές και Εντολές πληρωμής winbank & κατάστημα. Κόστος 12 ευρώ το χρόνο

Εξοφλείστε τους λογαριασμούς σας με οποιοδήποτε από τους παραπάνω τρόπους (πάγια εντολή ή ηλεκτρονική/τηλεφωνική εφάπαξ πληρωμή μέσω winbank) και επιπλέον μέσω επίσκεψής σας σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Παρατηρήσεις:

Μέγιστος αριθμός πληρωμών στα πλαίσια των Πακέτων ανά έτος: 100.

H απαλλαγή από τις προβλεπόμενες προμήθειες στα πλαίσια των Πακέτων Πληρωμών ισχύει μόνο εφ’ όσον ο κάτοχος του Πακέτου ταυτίζεται με τον εντολέα της πληρωμής ή της ανάθεσης της άμεσης χρέωσης

Η Υπηρεσία αφορά σε πληρωμές που εκτελούνται στα πλαίσια ατομικής/οικογενειακής χρήσης ή/και χρήσης για την εξυπηρέτηση των λογαριασμών της ατομικής επιχείρησης του Πελάτη

Αγορά Πακέτου

Μπορείτε να αγοράσετε ένα Πακέτο Πληρωμών με την επίσκεψή σας σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά εφόσον έχετε κωδικούς winbank.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης 18 28 38 ή 210 32 88 000.

* Η Eurobank δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να πραγματοποιούν απεριόριστο αριθμό συναλλαγών χωρίς κανένα κόστος μέσω του προγράμματος «Δωρεάν Συναλλαγές».

Το πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όσους έχουν συνολική καταθετική / επενδυτική σχέση με την τράπεζα άνω των 3.000 ευρώ, ενώ για τους υπόλοιπους προσφέρεται μόνο με 1 ευρώ το μήνα.

Οι δωρεάν συναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

- Έκδοση καρνέ επιταγών 10 ή 25 φύλλων

- Πληρωμές/μεταφορές χρημάτων σε ευρώ από/σε τράπεζες εντός Ελλάδας:

  • Απεριόριστα εξερχόμενα εμβάσματα (με χρήση IBAN) από το EuroPhone Banking ή το
  • e-Βanking με ένδειξη SHA
  • Απεριόριστα εισερχόμενα εμβάσματα (με χρήση ΙΒΑΝ)
  • Πάγια εντολή αποστολής εμβάσματος σε ευρώ, εντός Ελλάδας (με χρήση IBAN)

- Πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων Τραπεζών, από το EuroPhone Banking ή το e-Banking

- Πληρωμές όλων των λογαριασμών (ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικών Ταμείων, Ασφαλειών κ.α.) από το EuroPhone Banking ή το e-Banking

- Πάγιες εντολές πληρωμής όλων των λογαριασμών (ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικών Ταμείων, Ασφαλειών κ.α.)

- Έκδοση τραπεζικών επιταγών σε ευρώ, με χρέωση λογαριασμού

- Υπηρεσία Εντολών Fax, χωρίς μηνιαία συνδρομή, για να πραγματοποιείτε απλά μέσω fax:

  • αποστολή εμβασμάτων από το σπίτι ή την επιχείρησή σας
  • βασικές συναλλαγές της επιχείρησής σας όπως μεταφορές μεταξύ λογαριασμών, πληρωμές ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΦΠΑ, δανείων, καρτών.

Οι δικαιούχοι

Όπως προαναφέρθηκε, οι Δωρεάν Συναλλαγές προσφέρονται σε όσους:

Πρώτον, διατηρούν σε Eurobank ή/και Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προϊόντα καταθέσεων ή/και επενδύσεων με αθροιστικό μέσο μηνιαίο υπόλοιπο άνω των 3.000 ευρώ.

Δεύτερον, όσοι δεν πληρούν το παραπάνω κριτήριο, το πρόγραμμα παρέχεται με 1 ευρώ για φυσικά πρόσωπα και με 5 ευρώ για επαγγελματίες / επιχειρήσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθείτε των προνομίων των Δωρεάν Συναλλαγών είναι να μην έχετε καθυστερήσει την πληρωμή δανείου ή πιστωτικής κάρτας της Τράπεζάς μας πέραν των 30 ημερών από την ημερομηνία οφειλής.

Η ενεργοποίηση

Συνδέστε τους λογαριασμούς τους οποίους χρησιμοποιείτε τακτικά, με το πρόγραμμα Δωρεάν Συναλλαγές:

- Σε ένα από τα 500 καταστήματα Eurobank και Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε όλη την Ελλάδα

- Τηλεφωνικά μέσω του EuroPhone Banking με ένα τηλεφώνημα στο 210 955 5000

- Από τον υπολογιστή σας μέσω της υπηρεσίας e-Banking