A- A+
Επιβράβευση x3 για τις αγορές των εορτών με κάρτες ΕΤΕ
Τριπλάσια επιβράβευση για αγορές με τις κάρτες της σε μεγάλους συνεργάτες της προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στους πελάτες της, στο πλαίσιο του Go4more.

Συγκεκριμένα, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 14/12 έως και 9/1 σε Carrefour, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και Notos Galleries, θα αντιστοιχούν 12 πόντοι σε κάθε 1 ευρώ.

Πρόκειται για τριπλάσια επιβράβευση σε σχέση με τους όρους του προγράμματος την κανονική περίοδο.

Πώς λειτουργεί

Με το go4more η συλλογή πόντων είναι απλή. Αρκεί να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα και συλλέγετε αυτόματα πόντους με τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές, αλλά και τις αγορές σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Τώρα πλέον κερδίζετε πόντους εξοφλώντας λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου, στέλνοντας ένα έμβασμα μέσω i-bank, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας, πληρώντας τη δόση του δανείου σας ή απλά επειδή διατηρείτε υπόλοιπο στον καταθετικό σας λογαριασμό ή έχετε τα γενέθλιά σας.

Από την άλλη, το πρόγραμμα επιβραβεύει τις αγορές με χρεωστικές, πιστωτικές και προβληρωμένες κάρτες ως εξής:

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Ο αριθμός των πόντων εξαρτάται από τη συνεργαζόμενη επιχείρηση στην οποία πραγματοποιείται μία συναλλαγή. Όλες οι επιχειρήσεις

Εξαργυρώστε τους πόντους σας εύκολα, γρήγορα και απλά, σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Supermarkets, πρατήρια καυσίμων, πολυκαταστήματα, τηλεφωνία & Internet, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες υγείας & ομορφιάς, παιδικά είδη, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους πόντους σας σε επιλεγμένα προϊόντα της Τράπεζας.