A- A+
HSBC: Στους κορυφαίους χρηματιστηριακούς οίκους του 2011
H HSBC και τα στελέχη της περιλαμβάνονται για μια ακόμα φορά στους κορυφαίους και πιο επιτυχημένους χρηματιστηριακούς οίκους και αναλυτές στην Ελλάδα, ύστερα από πανευρωπαϊκή έρευνα της Thomson Extel για το 2011.

Συγκεκριμένα, η HSBC καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Country Analysis Firm» και «Trading Execution», την τρίτη θέση στη «Leading Brokerage Firm» και την πέμπτη θέση στην κατηγορία «Sales Firm».

Σε επίπεδο μεμονωμένων αναλυτών στην κατηγορία «Country Analysis Individual», ο κ. Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος της HSBC κατέλαβε την πρώτη θέση και ακολούθησαν οι κ.κ. Πάρης Μαντζαβράς, Βαγγέλης Καρανίκας, Φίλιππος Δραγούμης και Θανάσης Δρογόσης με σημαντικές θέσεις.

Παράλληλα στην κατηγορία «Sales Individual» oι κ.κ. Φίλιππος Δραγούμης, Βούλα Σταθοπούλου, Θανάσης Δρογόσης, Sonja Kimmeskamp, Michael Bush και Θανάσης Γκάνης κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Παντελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της HSBC Χρηματιστηριακής Α.Ε.Π.Ε.Υ.:

«Είμαι περήφανος που, η HSBC Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ διακρίθηκε και φέτος στην έρευνα της Thomson Extel και κατάκτησε σημαντικές θέσεις, γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον».