A- A+
Τράπεζα Κύπρου: «Καλύτερος Τραπεζικός Οργανισμός» στην Κύπρο
Τη συμπερίληψη της στην κατηγορία των «Καλύτερων Τραπεζικών Οργανισμών» σε παγκόσμιο επίπεδο πέτυχε η Τράπεζα Κύπρου, στα ετήσια βραβεία «World Finance Banking Awards».

Στα πλαίσια του πιο πάνω θεσμού το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου αναδείχθηκε ως ο «Καλύτερος Τραπεζικός Οργανισμός» στην Κύπρο για το 2011 .

Τα «World Finance Awards» καθιερώθηκαν από το 2007 με σκοπό να αναδείξουν τους πρωτοπόρους – άτομα, ομάδες ή οργανισμούς – που ξεχωρίζουν στους τομείς των επιχειρήσεων και των χρηματοοικονομικών με τα επιτεύγματα και τις μεθόδους εργασίας τους και οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν παραδείγματα αναφοράς.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Συγκροτήματος, για τον λόγο αυτό, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την Τράπεζα Κύπρου η ανάδειξή της σαν ο «Καλύτερος Τραπεζικός Οργανισμός» στην Κύπρο από τον συγκεκριμένο θεσμό.

Παράλληλα, τονίζεται ότι η νέα επιβράβευση του Συγκροτήματος επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη ψηλή εκτίμηση και εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή χρηματοπιστωτική αγορά.