A- A+
Δώρο 30 ευρώ με κάθε νέα ΑΒ Plus MasterCard
Επιταγές έκπτωσης στα ΑΒ αξίας 30 ευρώ θα κερδίζουν όσοι αποκτήσουν το επόμενο διάστημα την ΑΒ Plus MasterCard από την Τράπεζα Πειραιώς.

Απόκτησε μία πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα AB Plus MasterCard και κέρδισε με την πρώτη σου αγορά 30 ευρώ σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus.

Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας AB Plus MasterCard, με κάθε αγορά συμμετέχουν στην κλήρωση που 10 τυχεροί θα κερδίσουν από 3.000 ευρώ σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus.

Η προσφορά ισχύει από 1/11/2015 έως 15/01/2016.

Πώς λειτουργεί

Χρησιμοποιώντας τις ΑΒ Plus MasterCard οι κάτοχοί της κερδίζουν επιπλέον πόντους ΑΒ Plus από όλες τις αγορές σε επιχειρήσεις με το σήμα της MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διπλάσιους πόντους στα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι πόντοι που συγκεντρώνονται με τις νέες κάρτες προστίθενται στους πόντους που συλλέγονται με την κάρτα ΑΒ Plus και οι κάτοχοι κερδίζουν περισσότερες Επιταγές Έκπτωσης ΑΒ Plus αξίας 6 ευρώ από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά, με την ΑΒ Plus MasterCard Credit κερδίζετε:

  • 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €3 αγορών που πραγματοποιείτε στα καταστήματα AB
  • 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €10 αγορών που πραγματοποιείτε οπουδήποτε αλλού
  • 100 πόντους καλωσορίσματος ΑΒ Plus με την πρώτη σας αγορά

Οι πόντοι που συγκεντρώνετε με την ΑΒ Plus MasterCard Credit αθροίζονται με τους πόντους που έχετε ήδη συγκεντρώσει με το πρόγραμμα ΑΒ Plus.

Όταν συγκεντρώσετε 200 πόντους, κερδίζετε μία επιταγή έκπτωσης AB Plus, αξίας 6 ευρώ.

Την επιταγή έκπτωσης μπορείτε να την παραλάβετε και να την εξαργυρώσετε στα ταμεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος ΑΒ Plus.