A- A+
Eurobank: Πετρέλαιο με 5% επιστροφή και 9 άτοκες με κάρτα
Τη δυνατότητα να αποπληρώσουν το πετρέλαιο θέρμανσης που θα προμηθευτούν σε 9 άτοκες δόσεις έχουν οι κάτοχοι καρτών Eurobank, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας.

Η Eurobank και η ΕΚΟ προσφέρουν για 4η συνεχόμενη χρονιά τη δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με χρήση των πιστωτικών καρτών Eurobank σε 9 άτοκες δόσεις και με 5% Επιστροφή.

Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί με όλες τις πιστωτικές κάρτες της τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Η προσφορά ισχύει για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ έως και τις 30 Απριλίου 2015.

Η επιστροφή 5%

Επιπλέον, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιστροφή εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος.

Αγοράζοντας πετρέλαιο θέρμανσης κατά το διάστημα 26/10 έως και 25/11/2015 από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ κερδίζουν 5% Επιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών τους.

Στη συνέχεια, εάν δεν υπάρξει ανανέωση της προσφοράς, το ποσοστό θα πέσει στο 3%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, καθώς και τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των άτοκων δόσεων και στο πρόγραμμα Επιστροφή, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στην εφαρμογή «Επιστροφή app» για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.