A- A+
Τρ. Πειραιώς: Τέλος οι χρεωστικές winbank direct το 2/16
Στην κατάργηση των χρεωστικών καρτών winbank direct προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς την 1η Φεβρουαρίου του 2016. Οι διαδικασίες αντικατάστασης.

Πρόκειται για χρεωστικές κάρτες που συνοδεύουν τους προνομιακούς λογαριασμούς winbandirect που προσφέρει η τράπεζα.

Οι κάρτες αυτές θα σταματήσουν να λειτουργούν οριστικά, την 1η Φεβρουαρίου, 2016, ακόμα κι αν αναγράφεται μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης, σε αυτή.

Αντικατάσταση

Οι κάτοχοι πρέπει να επισκεφθούν, το συντομότερο δυνατό, ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να αντικαταστήσουν την κάρτα τους έγκαιρα με χρεωστική κάρτα Πειραιώς Visa Debit, Πειραιώς MasterCard Debit, ή AB Plus MasterCard Debit.

Οι πελάτες που είναι ήδη κάτοχοι χρεωστικής κάρτας Πειραιώς, μπορούν να συνδέσουν σε αυτή, τους συνδεδεμένους στην υπό κατάργηση κάρτα λογαριασμούς και να εξακολουθήσουν να έχουν πρόσβαση σε αυτούς.

Η σύνδεση μπορεί να γίνει είτε σε Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, είτε μέσω winbank web banking ή winbank phone banking.

Η Τράπεζα, πριν την έκδοση της νέας κάρτας, προβαίνει σε επικαιροποίηση των στοιχείων του πελάτη, ακολουθώντας το Ν.3691/2008 και τη σχετική απόφαση (ΕΤΠΘ) 281/5/17.3.2009.