A- A+
Εθνική Τράπεζα: Επιστροφή μετρητών 3% σε πρατήρια Shell
Χρηματικό όφελος 3% επί της αξίας των καυσίμων που αγοράζουν από πρατήρια της Shell στην Ελλάδα θα έχουν όλοι οι κάτοχοι των καρτών της Εθνικής Τράπεζας από 1ης Ιουνίου, μετά από τη συμφωνία των δύο εταιρειών.

Σύγκριση Επιτοκίων

- Νέες κάρτες για αγορά
- Μεταφορά υπολοίπου

Η Εθνική Τράπεζα υπέγραψε σχετική συμφωνία με την Coral AE, δικαιούχου των πρατηρίων Shell στην Ελλάδα, η οποία προβλέπει την ένταξη του δικτύου της στο στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών «go National».

Το πρόγραμμα «go National» παρέχει στους κατόχους όλων των πιστωτικών καρτών «go» (Mastercard, VISA, Gold Mastercard) της Εθνικής Τράπεζας άμεσο κέρδος με τη μορφή έκπτωσης στις αγορές που πραγματοποιούν σε ένα εκτεταμένο δίκτυο επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα.

Κέρδος και εξαργύρωση

Με την συμμετοχή των πρατηρίων της Shell, το πρόγραμμα διευρύνεται και ενδυναμώνεται, αφού οι κάτοχοι της κάρτας «go» οι οποίοι επιλέγουν να προμηθεύονται βενζίνη ή οποιαδήποτε άλλα είδη από πρατήρια της Shell, θα έχουν χρηματικό όφελος 3% επί της αξίας της σχετικής αγοράς.

Το όφελος προκύπτει ως εξής:

- 2% απευθείας έκπτωση επί της τιμής των καυσίμων που λαμνβάνεται επί τόπου
- 1% συλλογή ευρώ / πόντων που μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές

Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας «go» θα μπορούν να εξαργυρώσουν το κέρδος το οποίο έχουν συγκεντρώσει στην κάρτα τους από προηγούμενες αγορές τους, αυξάνοντας περισσότερο το συνολικό όφελός τους.

Οι δηλώσεις των στελεχών των δύο εταιρειών

Ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Α. Αθανασόπουλoς δήλωσε:

«Η συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας και των πρατηρίων Shell εδραιώνει και διευρύνει την μεταξύ μας σχέση. Με τη συνεργασία μας αυτή, διαθέτουμε σε μια ευρεία βάση καταναλωτών την πρόσβαση στα πρατήρια καυσίμων Shell με ουσιαστικό οικονομικό όφελος, διευκολύνοντας έτσι το καταναλωτικό κοινό και κάνοντας ένα βήμα στην ενίσχυση της αγοράς σε δύσκολες εποχές. Είμαστε βέβαιοι ότι, η συνεργασία Εθνικής Τράπεζας - πρατηρίων Shell θα τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους πελάτες μας».

Ο Γενικός Διευθυντής της Coral A.E, κ. Γ. Θωμαΐδης δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την αρχή αυτής της συνεργασίας. Στην Εταιρεία μας ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να εξυπηρετούμε καλύτερα και να μεγιστοποιούμε το όφελος για τους πελάτες μας. Η συμμετοχή των πρατηρίων Shell στο πρόγραμμα GO της Εθνικής Τράπεζας είναι ένα σημαντικό βήμα που διευρύνει πολύ τα οφέλη των μελών μια και προσφέρει σημαντική επιστροφή σε κάθε τους ανεφοδιασμό στο δίκτυό μας σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύει η χώρα μας».