A- A+
Απευθείας πτήσεις προς Ν. Υόρκη από την Delta Air Lines
Απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης-JFK που θα πραγματοποιούνται δύο φορές την ημέρα, ξεκινούν από τον ερχόμενο Μάρτιο.

Οι πτήσεις που θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου 2016, πέντε φορές την εβδομάδα, θα γίνουν καθημερινές από τις 24 Μαΐου 2016 και θα εκτελούνται από αεροσκάφος τύπου Airbus A330-300 με 292 θέσεις.

Από τις 27 Μαΐου 2014, θα προστεθεί μια επιπλέον πτήση η οποία θα πραγματοποιείται επίσης σε καθημερινή βάση, με αεροσκάφος τύπου Boeing 767-400 με 245 θέσεις, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 14.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η Delta θα προσφέρει πάνω από 7.500 εβδομαδιαίες θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Τα δρομολόγια

Όλα τα δρομολόγια από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες Air France-KLM και Alitalia.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Delta μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης –JFK είναι το εξής:

Θέση Delta Comfort+

Οι επιβάτες που πετούν στη θέση Delta Comfort+, την προνομιακή οικονομική θέση της Delta, επωφελούνται από έως και περισσότερο από 10 εκατοστά επιπλέον χώρο για τα πόδια και 50% περισσότερη ανάκλιση του καθίσματος σε σύγκριση με τα κανονικά καθίσματα της Economy class καθώς και προτεραιότητα στην επιβίβαση.

Σε όλο το αεροσκάφος, όλοι οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην on-demand υπηρεσία ψυχαγωγίας και Wi-Fi, έτσι ώστε να μπορούν να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ακόμα και στα 30.000 πόδια.

Από τη Νέα Υόρκη-JFK οι επιβάτες μπορούν να συνεχίσουν σε περισσότερους από 60 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Λος Άντζελες, του Ορλάντο και του Σαν Φρανσίσκο.

Ο κόμβος της Delta στη Νέα Υόρκη-JFK διαθέτει ποικιλία παροχών για τους επιβάτες, μεταξύ αυτών πολλαπλές επιλογές καταστημάτων εστίασης και λιανικής πώλησης.

Οι επιβάτες της DeltaOne απολαμβάνουν επίσης δωρεάν πρόσβαση στο DeltaSkyClub, με την ανοιχτή βεράντα SkyDeck και ειδικά επιλεγμένες επιλογές φαγητού και ποτών.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση σε κάποια από τις απευθείας πτήσεις της Delta για ΗΠΑ μπορούν να επικοινωνούν με την εξειδικευμένη ομάδα κρατήσεων της Delta στο 211 180 9475, να επισκεφθούν το delta.com ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Image Map