A- A+
Αεροπορικά εισιτήρια σε έως 12 άτοκες δόσεις με Diners
Τη δυνατότητα αποπληρωμής των αεροπορικών τους μετακινήσεων σε έως και 12 άτοκες δόσεις έχουν όλοι οι κάτοχοι καρτών Diners.

Το Diners Cosmos Club προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία με εξόφλησή τους σε άτοκες δόσεις, ανάλογα με την αξία τους.

Ειδικότερα, ο αριθμός των δόσεων διαμορφώνεται ως εξής:

  • 301€ - 800€ 4 δόσεις
  • 801€ - 1.500€ 6 δόσεις
  • 1.501€+ 12 δόσεις

Για κρατήσεις καλέστε στο 210 33 33 444.

Και επιστροφή 5%

Επιπλέον, όσοι πληρώσουν τις καλοκαιρινές τους αγορές σε αεροπορικά, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, με τις κάρτες Diners Club έχουν τώρα κέρδος 5%.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν με κάρτες Diners Club έως 31 Ιουλίου ακόμη και για online αγορές.

Για την επιστροφή του 5% θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μία συναλλαγή άνω των 50 ευρώ ή περισσότερες αθροιστικά άνω των 50 ευρώ.

Το ποσό της επιστροφής, το οποίο δεν μπορεί να ξεπερνά τα 150 ευρώ, θα πιστωθεί στο λογαριασμό του Σεπτεμβρίου.

Πρόσβαση σε lounge

Επιπλέον, κερδίστε ακόμα περισσότερα σε άνεση συνδυάζοντας την πτήση σας με μια ενδιάμεση στάση στα Diners Airport Lounges.

Περισσότερες από 500 αίθουσες αναμονής αεροδρομίων, σε 85 χώρες στις 5 ηπείρους, περιμένουν να σας υποδεχτούν στους ειδικά διαμορφωμένους exclusive χώρους τους.

Κάνετε πιο ευχάριστη την αναμονή σας πριν την πτήση, με μοναδικά προνόμια πρώτης θέσης. Κλείστε θέση στην άνεση με την προνομιακή χρέωση των €15.

Στο Lounge Gold Air Handling του Ελ. Βενιζέλος η χρέωση είναι €12.

Δείτε τη λίστα των αεροδρομίων