A- A+
Western Union: Εμβάσματα ως 6.000 ευρώ σε λίγα λεπτά
Την άμεση επαναλειτουργία των συναλλαγών για τα εγχώρια εμβάσματα ανακοίνωσε η WorldBridge, κύριος αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα.

Ο αποστολέας μπορεί να επισκεφτεί ένα οποιοδήποτε σημείο με το σήμα Paylink – Western Union και να στείλει, πληρώνοντας με μετρητά, έως και €6.000 σε οποιοδήποτε άλλο σημείο Paylink – Western Union στην Ελλάδα.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται απλά και μόνο με την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, χωρίς να χρειάζεται τραπεζικός λογαριασμός.

Σημεία εξυπηρέτησης

Τα μετρητά θα είναι διαθέσιμα στον παραλήπτη σε λίγα μόνο λεπτά, ακόμη και απογεύματα και Σαββατοκύριακα.

Ενδεικτικά σημεία εξυπηρέτησης είναι τα κυριότερα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και επιλεγμένα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, καθώς και για ενημέρωση σχετικά με το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης που έχει τα διαθέσιμα μετρητά, χωρίς τις ουρές των τραπεζών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2109005000 ή στο 8001002020 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή να μπουν στο Paylink.gr.

Εντός λίγων ημερών αναμένεται και η επαναλειτουργία των εισερχόμενων εμβασμάτων από το εξωτερικό, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.