A- A+
Μισθοδοσία με 3% για στρατιωτικούς από την Τρ. Πειραιώς
Προνομιακά προϊόντα καταθέσεων και δανείων προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς σε εργαζομένους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Σύμβαση υπέγραψε η τράπεζα με το υπουργείο.

Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί, η παροχή από την Τράπεζα Πειραιώς ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών για τις ανάγκες του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.

Η σύμβαση αυτή επεκτείνει την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, με τη Γενική Τράπεζα, η οποία έχει εξαγορασθεί και έχει απορροφηθεί από την Τράπεζα Πειραιώς.

Τα προϊόντα

Η σύμβαση προσφέρει τα ακόλουθα προνομιακά προγράμματα:

Λογαριασμό μισθοδοσίας: Προνομιακό επιτόκιο 3% για ποσά έως 5.000 ευρώ, ενώ για ποσά μεγαλύτερα των 5.000 ευρώ το επιτόκιο είναι 1,8%.

Προθεσμιακή κατάθεση: 12μηνης διάρκειας με εντοκισμό στη λήξη που αφορά προσαύξηση κατά 1% στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο προθεσμιακής κατάθεσης 12 μηνών.

Καταναλωτικό δάνειο: Με διάρκεια αποπληρωμής έως 96 μήνες - με κυμαινόμενο ή σταθερό επιτόκιο και προνομιακή προσωποποιημένη τιμολόγηση μειωμένη κατά 2% από την εκάστοτε τιμολόγηση.

Καταναλωτικό δάνειο: Για κάλυψη κόστους σπουδών με διάρκεια αποπληρωμής ως 120 μήνες και προνομιακή τιμολόγηση μειωμένη κατά 2% από την εκάστοτε τιμολόγηση.

Στεγαστικό δάνειο: Προνομιακή τιμολόγηση μειωμένη κατά 1,5% από την εκάστοτε τιμολόγηση σταθερών επιτοκίων και δάνειο μεταφοράς υπολοίπων συγκέντρωσης οφειλών με διάρκεια πληρωμής ως 96 μήνες και προνομιακή προσωποποιημένη τιμολόγηση μειωμένη κατά 1,25% από την εκάστοτε τιμολόγηση σταθερού επιτοκίου.

Επιπλέον, η τράπεζα, θα προσλαμβάνει κάθε χρόνο, πέντε αριστούχους αποφοίτους πανεπιστημίων, τέκνα στρατιωτικών.

Επίσης προβλέπονται τοποθετήσεις ικανού αριθμού μηχανημάτων αυτόματων συναλλαγών σε χώρους του Στρατοπέδου Παπάγου και σε άλλους χώρους πανελλαδικά όπως παραμεθόριες περιοχές.