A- A+
Η νέα ενιαία υπηρεσία personal banking της Alpha Bank
Στην ενοποίηση των υπηρεσιών personal banking της Alpha Bank και της πρώην Citibank προχώρησε ο ελληνικός όμιλος, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες του το Alpha Gold Personal Banking.

Με τη νέα υπηρεσία, οι πελάτες της τράπεζας έχουν τον προσωπικό τους σύμβουλο, ο οποίος έχει στενή συνεργασία και η διαρκή επικοινωνία του μαζί τους.

Απευθύνεται σε ιδιώτες πελάτες με διαθέσιμα υπόλοιπα άνω των 50.000 ευρώ.

Ο σύμβουλος

Ο Προσωπικός Σύμβουλος είναι υπεύθυνος για τη συνολική σχέση που έχετε με την Τράπεζα και λειτουργεί ως η βασική πηγή για την πληροφόρηση του πελάτη, έχοντας:

  • Kατάλληλη χρηματοοικονομική εκπαίδευση
  • Εμπειρία στις διεθνείς αγορές
  • Eξειδικευμένα εργαλεία

Προσωπική επενδυτική στρατηγική

Ο Προσωπικός Σύμβουλος, έχοντας καταγράψει τα οικονομικά δεδομένα και το σύνολο των αναγκών σας, συμβάλλει στη διαμόρφωση των λύσεων που σας ταιριάζουν.

Συζητάτε μαζί του κάθε αλλαγή που επιθυμείτε, σύμφωνα με τους επενδυτικούς σας στόχους και τις εξελίξεις των αγορών.

Έτσι, μπορείτε να αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Με επενδυτικές λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για εσάς.

Ανάλυση χαρτοφυλακίων

Ο Προσωπικός Σύμβουλος πλαισιώνεται από μία εξειδικευμένη ομάδα Στελεχών αναλύσεως επενδυτικών χαρτοφυλακίων.

Σκοπός της, η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών για την κάλυψη των επενδυτικών σας αναγκών.

Ως μέλος του Alpha Bank Gold Personal Banking, θα λαμβάνετε, σε τακτά χρονικά διαστήματα, εκθέσεις αναλύσεως των αγορών και ενημερωτικό υλικό, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των επενδυτικών και οικονομικών δεδομένων, που ισχύουν κατά το χρόνο εκδόσεως αυτών.

Οι επενδυτικές λύσεις

Παράλληλα, με βάση το επενδυτικό σας προφίλ, προτείνονται ανάλογες λύσεις, στο πλαίσιο ενός σταθμισμένου κινδύνου χαρτοφυλακίου με τον εκάστοτε επιλεγόμενο χρονικό ορίζοντα.

Συγκεκριμένα:

  • Αμοιβαία Κεφάλαια/SICAV

Μπορείτε να επιλέξετε, σήμερα, μέσα από ένα ευρύ φάσμα αμοιβαίων κεφαλαίων και SICAV τα οποία διαχειρίζονται 16 κορυφαίοι Επενδυτικοί Οίκοι:

Έχετε στη διάθεσή σας μία σειρά ολοκληρωμένων επενδυτικών επιλογών της Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., μίας εταιρίας με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση Αμοιβαίων Κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού.

Για συγκεκριμένα Fund of Funds της Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. γίνεται επιλογή, μεταξύ άλλων, από τα Αμοιβαία Κεφάλαια των ανωτέρω διεθνών Επενδυτικών Οίκων.

  • Χρηματιστηριακές Υπηρεσίες

Μέσω της ALPHA FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ., απολαμβάνετε για τις χρηματιστηριακές συναλλαγές σας, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ταχύτητα στην εκτέλεση συναλλαγών, πολύπλευρη οικονομική ενημέρωση καθώς και εταιρικά και επιχειρηματικά νέα σε πραγματικό χρόνο από έγκυρες πηγές.

  • Διεθνή Ομόλογα

Έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα επιλεγμένων κρατικών και εταιρικών ομολόγων εξωτερικού.

Χρυσή χρεωστική κάρτα

Η νέα χρεωστική κάρτα Alpha Bank Gold Bonus American Express είναι το κλειδί για έναν κόσμο προνομίων, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους πελάτες του personal banking.

Η νέα κάρτα έχει ήδη αρχίσει να αποστέλλεται στους πελάτες της τράπεζας και από τις 6 Ιουλίου θα αντικαταστήσει τις παλαιές κάρτες των προηγούμενων υπηρεσιών Alpha Bank και Citibank.

Κι επειδή μία σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να επιβραβεύεται, το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus καλωσορίζει τα μέλη της Υπηρεσίας Alpha Bank Gold Personal Banking, προσφέροντας μέσω της κάρτας Gold Bonus American Express 8.000 Welcome Bonus πόντους.

Προτεραιότητα στις συναλλαγές

Με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εξυπηρετήσεως σε επιλεγμένα Καταστήματα, για να απολαμβάνετε διακριτικότητα, άνεση και ποιότητα στη συνεργασία με τον Προσωπικό σας Σύμβουλο.

Επίσης, για να κερδίζετε χρόνο, λειτουργούν αποκλειστικά ταμεία συναλλαγών που εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα Alpha Bank Gold Πελάτες, σε επιλεγμένα Καταστήματα.

Επιπλέον, ως μέλος της Υπηρεσίας, εκτός από τον Προσωπικό σας Σύμβουλο, έχετε στη διάθεσή σας την αποκλειστική γραμμή τηλεφωνικής επικοινωνίας Alpha Bank Gold Personal Banking (210 326 5000) με άμεση πρόσβαση σε εξειδικευμένο Προσωπικό, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 16:00.

Προνομιακή τιμολόγηση

Ως Alpha Bank Gold Πελάτης έχετε προνομιακή τιμολόγηση σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Μέσω του Προσωπικού σας Συμβούλου, ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το νέο ειδικό τιμολόγιο που ισχύει για τα μέλη της Υπηρεσίας Alpha Bank Gold Personal Banking, στις τραπεζικές και επενδυτικές σας συναλλαγές.

Αποκλειστικές Εκδηλώσεις

Η Alpha Bank, σε συνεργασία με κορυφαίους Επενδυτικούς Οίκους του εξωτερικού, διοργανώνει αποκλειστικά, για εσάς, ειδικές εκδηλώσεις με παρουσιάσεις των διεθνών οικονομικών εξελίξεων από έμπειρους αναλυτές, για την καλύτερη ενημέρωση και τη σωστή διαχείριση της περιουσίας σας.

Συνεχής Ενημέρωση

Με τις ειδικές εκδόσεις αναλύσεως αγορών και τους ενημερωτικούς οδηγούς επενδυτικών θεμάτων, ενημερώνεσθε τακτικά, για τις εξελίξεις στις αγορές, τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η Alpha Bank, καθώς και για τις ειδικές ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε για εσάς.

Ποιοτική συμβολή στον ελεύθερο χρόνο σας

Απολαύστε, από διακεκριμένη θέση, πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα, φεστιβάλ, εκθέσεις και παραστάσεις στην Αθήνα, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη.

Με την Υπηρεσία Κρατήσεως Εισιτηρίων, αναλαμβάνουμε εμείς την εύρεση, την κράτηση και τη δωρεάν αποστολή, όπου επιθυμείτε, των εισιτηρίων που θα επιλέξετε.

Καλέστε στο 210 326 5000, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 16:00.

Βρείτε τα καταστήματα που εξυπηρετούν τους πελάτες personal banking