A- A+
Χρηματοδότηση φωτοβολταϊκών από την Emporiki Bank
Για τα περιβαλλοντικά οφέλη και τους όρους που εξασφαλίζουν τα χρηματοδοτικά της προγράμματα για την αγορά και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων καθώς και για το πρόγραμμα που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό η Εμπορική Τράπεζα.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην 4η Διεθνή Έκθεση Ecotec Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, έντονο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τις προτάσεις χρηματοδότησης της Εμπορικής Τράπεζας:

• Για την αγορά και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος μέχρι 10KWp που αφορούν στην παραγωγή και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας στο δίκτυο της ΔΕΗ, δηλαδή το «SolarEcoλογικό», που απευθύνεται σε ιδιώτες και

• Το «EasyEcoλογικό», που απευθύνεται σε επιχειρήσεις με ετήσιο κύκλο εργασιών έως 2.000.000 € και έως 10 άτομα προσωπικό.

Οι όροι των δανείων

Με τα δύο αυτά προϊόντα η Εμπορική Τράπεζα μπορεί να χρηματοδοτήσει με ή χωρίς εγγραφή προσημείωσης ακινήτου, μέχρι το 100% της αξίας της επένδυσης ενώ προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, όπως μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως 25 έτη και δυνατότητα περιόδου χάριτος έως 6 μήνες. Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να ανέλθει έως 60.000€, ενώ το ιδιαίτερα επιτόκιο είναι κυμαινόμενο και συνδέεται με το Euribor 3μήνου.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Credit Agricole Insurance, η Εμπορική Τράπεζα παρέχει πρόγραμμα ασφάλισης του εξοπλισμού, για την κάλυψη τυχόν υλικών ζημιών από διάφορους κινδύνους καθώς και απώλεια εσόδων, με προνομιακούς όρους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δάνεια «SolarEcoλογικό» και «EasyEcoλογικό» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.