A- A+
Νέα ομολογιακά αμοιβαία από την MARFIN ΑΕΔΑΚ
Δύο νέα ομολογιακά αμοιβαία κεφάλαια της κατηγορίας Fund of Funds προσφέρει στην ελληνική αγορά η MARFIN GAM Α.Ε.Δ.Α.Κ, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της.

Πρόκειται για το Αμοιβαίο Κεφάλαιο Marfin EURO Global Bond Fund of Funds Ομολογιακό και το Αμοιβαίο Κεφάλαιο Marfin USD Global Bond Fund of Funds Ομολογιακό.

Τα νέα Αμοιβαία Κεφάλαια επενδύουν σε μερίδια ομολογιακών Αμοιβαίων Κεφαλαίων τα οποία διαχειρίζονται οι μεγαλύτεροι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι.

Πού επενδύουν

Οπως επισημαίνει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της, πρόκειται για επενδυτικά προϊόντα με σημαντική διασπορά, που καλύπτουν ευρύ φάσμα ομολογιακών εκδόσεων (κρατικά ομόλογα, εταιρικά ομόλογα υψηλής και χαμηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης και ομόλογα αναδυομένων αγορών).

Χαρακτηρίζονται από ευέλικτη επενδυτική πολιτική, στα πλαίσια της ενεργής διαχείρισης, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό επενδυτικές ευκαιρίες τόσο στις αναπτυγμένες όσο και στις αναδυόμενες αγορές σταθερού εισοδήματος.

Που απευθύνονται

Σύμφωνα με την τράπεζα, τα δύο νέα αμοιβαία κεφάλαια απευθύνονται σε πελάτες με μεσοπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν επενδυτικό κίνδυνο μεσαίου επιπέδου.

Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο Marfin USD Global Bond Fund of Funds Ομολογιακό αποτελεί το πρώτο Αμοιβαίο Κεφάλαιο της Marfin GAM Α.Ε.Δ.Α.Κ. που αποτιμάται σε δολάρια ΗΠΑ, δίνοντας τη δυνατότητα σε πελάτες με διαθέσιμα σε Δολάρια ΗΠΑ (USD) να επενδύσουν χωρίς τον κίνδυνο της μετατροπής σε Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επενδυτές μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα της MARFIN EGNATIA BANK και στα γραφεία της Marfin GAM Α.Ε.Δ.Α.Κ. (Καραγεώργη Σερβίας 4, Αθήνα), ή να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα www.marfinegnatia.gr.