A- A+
Αύξηση της απόδοσης μέσω πόντων για την Alpha Προθεσμιακή με Bonus - Πίνακες με τα επιτόκια
Σε αύξηση της ανταμοιβής των καταθετών μέσω πόντων προχώρησε η Alpha Bank στην «Alpha Προθεσμιακή με Bonus», που συνδέεται με τις κάρτες της τράπεζας.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης κατάθεσης είναι ότι εκτός από τόκους προσφέρει στους πελάτες της τράπεζας και bonus πόντους.

Οι πόντοι αποδίδονται στη συνδεδεμένη κάρτα και μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιονδήποτε από τους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης bonus.

Επί της ουσίας, οι πόντοι αντιστοιχούν σε χρήματα, καθώς ο καταθέτης μπορεί να τους εξαργυρώσει για την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών που έχει ανάγκη, όπως πχ. τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή η βενζίνη.

Αύξηση ανταμοιβής

Από τις αρχές Μαρτίου η Alpha Bank προχώρησε στην αύξηση του αριθμού των πόντων που αποδίδει στους καταθέτες, διατηρώντας παράλληλα τα επιτόκια της κατάθεσης σταθερά.

Η συγκεκριμένη προθεσμιακή κατάθεση προσφέρει σταθερά επιτόκια για τρίμηνη, εξάμηνη ή δωδεκάμηνη διάρκεια.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης, ανάλογα με τη διάρκεια που θα επιλεγεί είναι 10.000, 30.000 ή 50.000 ευρώ.

Η καταβολή των τόκων γίνεται κάθε μήνα ή τρίμηνο (ανάλογα με τη διάρκεια), στο λογαριασμό καταθέσεων, ενώ παρέχεται δυνατότητα ολικής ανάληψης του κεφαλαίου, στην επέτειο του προϊόντος, χωρίς επιβάρυνση.

Οι Bonus πόντοι

Εκτός από τους τόκους, οι καταθέτες κερδίζουν χιλιάδες Bonus πόντους, διαθέσιμους προς εξαργύρωση, για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών.

Αυτοί καταβάλλονται:

  • κάθε μήνα, για την τρίμηνη διάρκεια
  • κάθε τρίμηνο, για την εξάμηνη και την δωδεκάμηνη διάρκεια

Οι Bonus πόντοι που αναλογούν στο κεφάλαιο της Προθεσμιακή Καταθέσεως καταχωρούνται στη συνδεδεμένη Bonus κάρτα, πιστωτική ή χρεωστική.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους Bonus πόντους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες που ανανεώνονται συνεχώς για να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Για να αποκτήσετε είδη καθημερινής χρήσεως, καύσιμα, αεροπορικά εισιτήρια, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης και σπιτιού, πολλές προσφορές, εκπτώσεις και δώρα στα 3.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του Προγράμματος Bonus.

Τα επιτόκια και οι πόντοι

Ακολουθούν αναλυτικά τα επιτόκια και οι πόντοι που προσφέρουν οι διάφορες εκδόσεις της προθεσμιακής κατάθεσης, που ισχύουν από τις 2/3: