A- A+
Eπιβράβευση x3 με κάρτες της Εθνικής έως 15/3 - Go4more
Έως και τριπλάσια επιβράβευση προσφέρει στους κατόχους των καρτών της η Εθνική Τράπεζα έως και τις 15/3, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Go4more που λάνσαρε πρόσφατα.

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης αντικατέστησε το GoNational, που επί χρόνια προσέφερε ανταμοιβή στους κατόχους πιστωτικών καρτών της τράπεζας.

Πλέον, με το Go4more, ο πελάτης της τράπεζας κερδίζει πόντους από όλα τα προϊόντα που έχει στην Εθνική, καταθετικά και δανειακά, και όχι μόνο.

Η προσφορά

Ειδικά για την περίοδο έως και τις 15/3, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει πολλαπλάσιους πόντους στους κατόχους των καρτών της για τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Ο αριθμός των πόντων εξαρτάται από τη συνεργαζόμενη επιχείρηση στην οποία πραγματοποιείται μία συναλλαγή. Όλες οι επιχειρήσεις

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Έως τις 15/3, οι παραπάνω πόντοι θα πολλαπλασιάζονται έως και x3. Δείτε όλες τις ενεργές προσφορές

Οι κατηγορίες

Όσο περισσότερες συναλλαγές και αγορές πραγματοποιείτε, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Οι κατηγορίες προϊόντων από τους οποίους κερδίζετε πόντους είναι οι εξής:

Πατήστε εδώ για να δείτε πόσους πόντους κερδίζετε από κάθε κατηγορία

Συλλογή πόντων με κάρτα

Το πρόγραμμα επιβραβεύει τις αγορές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες ως εξής:

Η εξαργύρωση

Εξαργυρώστε τους πόντους σας εύκολα, γρήγορα και απλά, σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Supermarkets, πρατήρια καυσίμων, πολυκαταστήματα, τηλεφωνία & Internet, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες υγείας & ομορφιάς, παιδικά είδη, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους πόντους σας σε επιλεγμένα προϊόντα της Τράπεζας.

Χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα στα ειδικά τερματικά των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο go4more (POS), μπορείτε να επιλέξετε ολική ή μερική εξαργύρωση των πόντων που έχετε συγκεντρώσει:

  • Bεβαιωθείτε ότι η συναλλαγή σας πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS) της Εθνικής Τράπεζας
  • Θυμηθείτε ότι ο ελάχιστος αριθμός πόντων που απαιτείται κάθε φορά για την εξαργύρωση είναι οι 2.000 πόντοι, και ότι οι πόντοι που συγκεντρώνετε μπορούν να εξαργυρωθούν μέσα σε 2 χρόνια από την ημερομηνία συλλογής τους

To GoNational

Η λειτουργία του προγράμματος επιβράβευσης συναλλαγών go National των πιστωτικών καρτών go έληξε την 31/12/2014.

Μετά την ημερομηνία αυτή διακόπηκε η συλλογή και εξαργύρωση του κέρδους των κατόχων.

Το κέρδος που δεν έχει εξαργυρωθεί μέχρι την ημερομηνία αυτή, μεταφέρεται αυτόματα στο λογαριασμό σας στο go4more εντός τριών μηνών από την έναρξη της ισχύος του, υπό τη μορφή πόντων, με την προϋπόθεση εγγραφής στο νέο Πρόγραμμα εντός αυτού του χρονικού διαστήματος