A- A+
Χρηματοδοτικά προγράμματα της GM από την Credicom
Σε συμφωνία με την GM Hellas, προκειμένου να υποστηρίξει το δίκτυό της με τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και να εξυπηρετήσει τις ευρύτερες χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της πανελλαδικά, προχώρησε η τράπεζα Καταναλωτικής Πίστης Credicom Consumer Finance.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα συνεργασία αποδεικνύει την πρόθεση της Credicom Consumer Finance και της μητρικής της, Crédit Agricole Consumer Finance να στηρίξουν τον κλάδο της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, σε αυτή τη δύσκολη χρονική και οικονομική συγκυρία.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι η συμφωνία της Credicom Consumer Finance με τη GM Hellas έχει διττό στόχο. Αφενός επισφραγίζει τη στήριξη του δικτύου εμπόρων παρέχοντας την απαραίτητη ρευστότητα μέσω των υπηρεσιών floor planning και stock financing και αφετέρου στοχεύει στην άμεση ικανοποίηση των χρηματοδοτικών αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Ο κ. Κ. Καναβός, Εμπορικός Διευθυντής του τομέα Long Channel της Credicom Consumer Finance δήλωσε ότι «η σύναψη συνεργασίας με τη GM Hellas, μίας εκ των κορυφαίων εισαγωγικών εταιρειών στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, αποτελεί πράξη στρατηγικής σημασίας για την Credicom Consumer Finance καθώς θέτει τις βάσεις για την προώθηση σχέσεων αμοιβαίου οφέλους σε όλο το δίκτυο της εταιρείας, ενώ η ενέργεια αυτή ανοίγει το δρόμο για ευρύτερη συνεργασία των Ομίλων στο μέλλον».