A- A+
Γίνονται contactless 3 εκατ. χρεωστικές της Εθνικής Τράπεζας
Στην αναβάθμιση του συνόλου των χρεωστικών της καρτών προχωρά η Εθνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τις με τη νέα κάρτα ανέπαφων συναλλαγών Debit MasterCard.

Πάνω από 3 εκατομμύρια πελάτες θα αποκτήσουν την νέα χρεωστική κάρτα εφοδιασμένη με την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (contactless), η οποία εξασφαλίζει εύκολες, ασφαλείς και γρήγορες αγορές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδώσουν τη νέα Debit MasterCard μέσω των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και μέσω της υπηρεσίας i-bank Internet Banking.

Οι ανέπαφες πληρωμές

Με τη νέα τεχνολογία, ο ίδιος ο κάτοχος θα περνάει την κάρτα μπροστά από τον αναγνώστη του τερματικού, ενώ για ποσά έως 25 ευρώ δεν θα απαιτείται εισαγωγή του ΡΙΝ ή η υπογραφή του κατόχου.

Επιπλέον, η Debit MasterCard της Εθνικής Τράπεζας συνδυάζει νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως διευρυμένη αποδοχή σε εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και σε ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο, δυνατότητα συναλλαγών για εξόφληση πάγιων υποχρεώσεων, ανάληψης μετρητών και άλλων τραπεζικών συναλλαγών μέσω του εκτεταμένου δικτύου i-bank ATMs της Εθνικής Τράπεζας και του δικτύου ΑΤΜs των υπολοίπων Τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η νέα Debit MasterCard συμμετέχει στο πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας, το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης στην Ελλάδα.

Μέσω του προγράμματος go4more οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας κερδίζουν σημαντικές εκπτώσεις στις καθημερινές τους αγορές με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.