A- A+
Αποσύρονται οι TT Visa Electron και T Bank Debit Visa
Στην οριστική αντικατάσταση των καρτών TT Visa Electron και T Bank Debit Visa προχωρά η Eurobank, στο πλαίσιο της ενοποίησης των συστημάτων της με το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα προχωρά στην αντικατάσταση των δύο χρεωστικών καρτών με τη χρεωστική κάρτα Debit MasterCard.

Η νέα κάρτα Debit MasterCard συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Επιστροφή για καθημερινό όφελος σε ευρώ σε πάνω από 6.000 επιχειρήσεις. Περισσότερα για το πρόγραμμα θα βρείτε στο www.epistrofi.gr

Η διαδικασία

Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο μετάπτωσης των χρεωστικών καρτών του πρώην Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στα λειτουργικά συστήματα της Τράπεζας Eurobank Ergasias.

Κύριος στόχος είναι η διασφάλιση των συναλλαγών των πελατών μέσω των καρτών τους καθώς η νέα κάρτα παρέχει αυξημένη ασφάλεια συναλλαγών λόγω της τεχνολογίας Chip & Pin που διαθέτει.

Οι υφιστάμενες κάρτες TT Visa Electron & T Bank Debit Visa θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι και την 30/04//2015.

Οι πελάτες – κάτοχοι των παραπάνω καρτών, θα πρέπει να επισκεφτούν πριν την 01/05/2015, οποιοδήποτε κατάστημα του Δικτύου ΝΤΤ της Eurobank προκειμένου να αντικαταστήσουν την παλαιά τους κάρτα με τη νέα Debit MasterCard και να την συνδέσουν με τους καταθετικούς λογαριασμούς που ήδη χρησιμοποιούν.