A- A+
Τα επιχειρηματικά βραβεία που κέρδισε η HSBC από το περιοδικό «ΧΡΗΜΑ»
Tο πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Asset & Wealth Management» για το 2014 κατέκτησε το HSBC Retail Banking & Wealth Management στα βραβεία του περιοδικού Χρήμα.

Η HSBC αναδείχθηκε πρώτη μεταξύ 16 διαγωνιζόμενων στη συγκεκριμένη κατηγορία, μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού «Χρήμα» και της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Χρήμα Week».

Τα κριτήρια αξιολόγησης των διαγωνιζόμενων ήταν η ποιότητα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, η ποικιλία επενδυτικών επιλογών, οι αποδόσεις του χαρτοφυλακίου, η ευελιξία των προσφερόμενων προϊόντων, η διαχείριση ρίσκου, οι πιστοποιήσεις και το στελεχιακό δυναμικό.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, παρουσία πολλών εκπροσώπων της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας.

Εκ μέρους της HSBC το βραβείο παρέλαβε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC Ελλάδος, ο οποίος δήλωσε:

«Στην HSBC εστιάζουμε στη σημαντικότερη οικονομία του κόσμου, την ‘προσωπική οικονομία’ των πελατών μας.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη διάκριση που έρχεται να επιβεβαιώσει την ικανοποίηση των πελατών μας από την εξατομικευμένη υποστήριξη που τους παρέχουμε μέσω των Προσωπικών Συμβούλων και αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τις υποδομές της HSBC».