A- A+
«Ταμιευτήριο Αγάπης» από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Με παιχνίδια, κατασκευές, λαμπάδες, διάφορα εποχιακά είδη και πολλή θετική ενέργεια θα γεμίσει η αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου, στις 7 και 8 Απριλίου.

Αναγνωρίζοντας ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες έχουν ανάγκη από στήριξη, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (www.ttbank.gr), η Τράπεζα που παραδοσιακά είναι στο πλευρό όσων τη χρειάζονται, διοργανώνει πασχαλινό Bazaar, με τίτλο «Ταμιευτήριο Αγάπης».

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα παιδιά-μέλη εννέα Μ.Κ.Ο., φιλανθρωπικών Σωματείων και Οργανισμών που θα συμμετάσχουν στην ιδιαίτερη αυτή διοργάνωση του Τ.Τ.

Συγκεκριμένα μικροί φίλοι και εκπρόσωποι των οργανισμών: Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, ΕΛΕΠΑΠ, ΕΨΥΠΕ, Θεοτόκος, Make- a -Wish(Κάνε- μία- Ευχή Ελλάδος), Παιδικά Χωριά S.O.S., Πίστη, UNICEF και Χαμόγελο του Παιδιού, θα βρίσκονται στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου, προσφέροντας στο κοινό που θα υποδέχονται ξεχωριστά αντικείμενα.

Το «Ταμιευτήριο Αγάπης» θα σας υποδέχεται από τις 10:00 έως και τις 17:00 κατά το διήμερο διεξαγωγής του, στην οδό Πεσμαζόγλου 1, στο κέντρο της Αθήνας.