A- A+
Η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει και φέτος στην «Ώρα της Γης»
Η Εθνική Τράπεζα, για 3η συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία της WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή “Η ΄Ωρα της Γης”. Ένα θεσμό που έχει χαρακτηριστεί ως «το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη».

Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Τράπεζα, θα σβήσει συμβολικά τον εξωτερικό φωτισμό σε 8 κτήριά της, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, στις 20:30 το βράδυ.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η τράπεζα, μετά από 3 χρόνια όλο και πιο δυναμικής παγκόσμιας ανταπόκρισης, η εκστρατεία “Η Ώρα της Γης”, γίνεται μια θεσμοθετημένη δράση και ένας απλός τρόπος να αποδείξουμε ότι πέρα από γεωπολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές διαφορές, παραμένουμε πολίτες ενός κοινού τόπου. Του πλανήτη Γη.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι η Εθνική Τράπεζα, σε συνεργασία με επίσημους Φορείς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, θα συνεχίσει, με συνέπεια και υπευθυνότητα, να στηρίζει δράσεις και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την αειφόρο ανάπτυξη, που αποτελούν σήμερα ζητήματα ζωτικής σημασίας για τους πολίτες, τις κυβερνήσεις και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η Εθνική καλεί όλους να συμμετάσχουν στην “Ώρα της Γης”. Δηλώστε συμμετοχή στην εκστρατεία μέσα από την ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας www.nbg.gr και σβήστε κι εσείς τα φώτα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας για τουλάχιστον μια ώρα.

Το περιβάλλον μας χρειάζεται όλους!