A- A+
Eurobank: Μειώσεις επιτοκίων στις ανοιχτές καταθέσεις
Σε εφαρμογή τέθηκαν όπως ήταν προγραμματισμένο, τα νέα επιτόκια της Eurobank στους λογαριασμούς πρώτης ζήτησης. Τι αλλάζει σε αποδόσεις - κλίμακες.

Η Eurobank προχώρησε όπως είχε ήδη ανακοινώσει από τον προηγούμενο μήνα στη μείωση των επιτοκίων της στους λογαριασμούς πρώτης ζήτησης, με τις περικοπές να φτάνουν σε ορισμένες κλίμακες ακόμη και τις 50 μονάδες βάσης.

Οι αλλαγές αφορούν λογαριασμούς Ταμιευτηρίου, τρεχούμενους λογαριασμούς, λογαριασμούς μισθοδοσίας / σύνταξης και αποταμιευτικά προγράμματα.

Σε κάποιες περιπτώσεις η τράπεζα προχώρησε στη «συγχώνευση» κλιμακίων ποσών, με ταυτόχρονη κατάργηση κάποιων κλιμακίων. Με τον τρόπο αυτό «κόντυνε» τις αποδόσεις για μεγαλύτερα ποσά.

Υψηλή απόδοση

Το μόνο προϊόν που δεν πειράχτηκε είναι ο λογαριασμός Ταμιευτηρίου Live, ο οποίος δεν έχει κανένα περιορισμό, εκτός από τη χρήση του γκισέ για συναλλαγές, η οποία δεν είναι δυνατή.

Το επιτόκιό του είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς φτάνει έως και το 1,75% για ποσά που ξεκινούν μόλις από τις 3.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι αλλαγές αυτές εφαρμόστηκαν και στα καταθετικά προϊόντα που διατίθενται μέσω του δικτύου του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που ανήκει στη Eurobank.

Αναζήτηση προϊόντων

Συγκρίνετε όλα τα επιτόκια με τα εργαλεία αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr

- Λογαριασμοί μισθοδοσίας

- Λογαριασμοί ταμιευτηρίου / τρεχούμενοι

- Αποταμιευτικά προγράμματα

- Προθεσμιακές καταθέσεις