A- A+
Yellowday: Βενζίνη στη Shell με έκπτωση ως 10% με κουπόνι
Τη δυνατότητα να προμηθευτούν καύσιμα για το αυτοκίνητό τους με έκπτωση έως και 10% έχουν οι κάτοχοι καρτών όλων των τραπεζών μέσω του portal προσφορών Yellowday.

Στο www.yellowday.gr οι καταναλωτές με τη χρήση της κάρτας τους μπορούν να αγοράσουν κουπόνια, τα οποία τους εξασφαλίζουν συγκεκριμένο ποσοστό έκπτωσης για τις αγορές τους.

Με χρήση καρτών της Τράπεζας Πειραιώς η έκπτωση είναι ακόμη πιο μεγάλη.

Έκπτωση ως 10%

Έως και τις 15/1/2015 οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν κουπόνια που προσφέρουν έκπτωση έως 10% για αγορά καυσίμων σε επιλεγμένα πρατήρια Shell. Συγκεκριμένα:

  • Προσφορά 1

  • Προσφορά 2

  • Προσφορά 3

Πώς λειτουργεί

Η παραπάνω είναι μία από τις εκατοντάδες προσφορές που υπάρχουν στο yellowday.gr.

Οι κάτοχοι των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όλων των τραπεζών μπορούν να κερδίσουν κάνοντας χρήση των κουπονιών με την εξής διαδικασία:

Για παράδειγμα μπορούν να αγοράσουν κουπόνι αξίας 50 ευρώ πληρώνοντας μόνο 40 ευρώ με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο εξαργυρώνεται σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι κάρτες

Ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει όποια πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα θέλει οποιασδήποτε τράπεζας.

Η τιμή όλων των προσφορών στο yellowday είναι ακόμα χαμηλότερη, όταν χρησιμοποιείται οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς.

Ακόμη όμως κι αν κάποιος δεν έχει κάρτα της τράπεζας, μπορεί να εκδώσει online εύκολα και γρήγορα μια προπληρωμένη κάρτα, πατώντας εδώ.

Ολοκλήρωση αγοράς

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο καταναλωτής λαμβάνει αμέσως με email το κουπόνι με τα στοιχεία της προσφοράς που μόλις αγόρασε.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει αμέσως χωρίς κανένα περιορισμό.

Εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό στους όρους της προσφοράς (π.χ. σε εστιατόρια και ξενοδοχεία προτείνεται να επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί τους για να δείτε τη διαθεσιμότητά τους.

Η ημερομηνία λήξης του κουπονιού αναγράφεται πάνω στο κουπόνι και στους όρους κάθε προσφοράς. Όταν πλησιάζει η λήξη του κουπονιού και δεν έχει εξαργυρωθεί, υπάρχει ειδοποίηση με email και notifications.

Η εξαργύρωση

Το μόνο που χρειάζεται για την εξαργύρωση είναι να δείξετε το κουπόνι στο συνεργάτη της τράπεζας.

Η εξαργύρωση γίνεται με τον κωδικό κουπονιού ή με το QR code που εμφανίζεται πάνω στο κουπόνι. Γι’ αυτό μπορείτε απλά να του το δείξετε από την οθόνη του κινητού σας ή να το έχετε εκτυπώσει.

Η αγορά θα εμφανιστεί στο λογαριασμό της κάρτας με την περιγραφή «yellowday».

Ενημέρωση για προσφορές

Η ενημέρωση για τις προσφορές που ισχύουν γίνεται με newsletter του yellowday και με ενημερώσεις που στέλνονται στο κινητό.

Με την εγγραφή στο yellowday λαμβάνετε αυτόματα newsletter. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σταματήσετε ή να επανεκκινήσετε την αποστολή newsletter μπορείτε να το κάνετε και από το προφίλ σας.

Σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης μίας αγοράς μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες με τη συμπλήρωση μίας φόρμας αιτήματος υπαναχώρησης, που πρέπει να σταλεί στο support@yellowday.gr.

Επιπρόσθετη επιβράβευση

Εκτός από τις καλύτερες τιμές μέσω των κουπονιών, οι χρήστες της υπηρεσίες επιβραβεύονται από την τράπεζα και με τους παρακάτω τρόπους:

  • points

Είναι πόντοι που κάνουν πιο διασκεδαστική την επαφή σου με το yellowday!

- Πώς κερδίζω points;

Με όλες τις ενέργειές σου στο yellowday! Από την πλοήγησή σου και την εγγραφή σου, μέχρι τη δημιουργία του προφίλ σου και τη συμμετοχή σου σε έρευνες. Όσο πιο δραστήριος είσαι, τόσο περισσότερα points κερδίζεις!

- Πώς χρησιμοποιώ τα points;

Συμμετέχεις σε leaderboards και αν κατακτήσεις μία από τις 3 πρώτες θέσεις κερδίζεις δώρα από το yellowday κάθε μήνα! Τα points δεν έχουν χρηματική αξία και δεν εξαργυρώνονται σε αγορές.

  • yellows

Είναι επιβράβευσή σου από το yellowday για τις αγορές σου και την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στα leaderboards!

Πώς κερδίζω yellows;

Για κάθε 1€ που χρεώνεται η κάρτα σου για τις αγορές σου στο yellowday, κερδίζεις 1 yellow. Με την εξαργύρωση του κουπονιού σου, τα yellows αυτά εμφανίζονται στο προφίλ σου! Επιπλέον, κερδίζεις yellows κατακτώντας 1 από τις τρεις πρώτες θέσεις στα leaderboards!

Πώς χρησιμοποιώ τα yellows;

Σε αποκλειστικές εμπειρίες που έχει εξασφαλίσει το yellowday για σένα. Εξαργυρώνεις τα yellows που έχεις κερδίσει για να ζήσεις τις μοναδικές εμπειρίες του yellowday.

Λήγουν τα yellows μου και πότε;

Τα yellows σου ισχύουν για 2 χρόνια από τη μέρα που τα απέκτησες. Όταν τα yellows που έχεις διαθέσιμα πλησιάζουν στη λήξη τους, σε ειδοποιούμε με email.

  • Badges

Τα badges είναι τα έπαθλα του yellowday για τις αγορές και άλλες σου ενέργειες στο yellowday!

Πώς ξεκλειδώνω badges;

Με τις αγορές σου στο yellowday ξεκλειδώνεις τα badges του yellowday.

Πώς χρησιμοποιώ τα badges;

Τα badges σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις αποκλειστικές εμπειρίες του yellowday και να τις αποκτήσεις εντελώς δωρεάν εξαργυρώνοντας yellows.