A- A+
Επιστροφή 5% στα Carrefour με κάρτες Go της ΕΤΕ
Επιστροφή μετρητών 5% στα σούπερ μάρκετ Carrefour θα κερδίζουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Go National της Εθνικής Τράπεζας μέχρι το τέλος του χρόνου.

Συγκεκριμένα, θα κερδίζουν 4% άμεση επιστροφή μετρητών και 1% σε επόμενη συναλλαγή. Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν όλο το Δεκέμβριο.

Το 4% θα αφαιρείται απευθείας από το λογαριασμό, ενώ το 1% θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επόμενες αγορές σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Go National.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος πραγματοποιήσει αγορές ύψους 100 ευρώ θα πληρώσει εν τέλει 96 ευρώ και θα κερδίσει 1 ευρώ για επόμενες αγορές του.

Το πρόγραμμα

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «go National», αποτελούν ένα δίκτυο που καλύπτει μία ευρεία σειρά καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών (ένδυση, υπόδηση, οικιακό εξοπλισμό, ηλεκτρικά είδη, καύσιμα, αναψυχή, ιατρικές υπηρεσίες κ.ά.) διευκολύνοντάς σας να καλύψετε καθημερινές ανάγκες.

Mε κάθε αγορά που πραγματοποιείτε σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις του προγράμματος με την πιστωτική κάρτα go, εξασφαλίζετε κέρδος τουλάχιστον 1% επί του ποσού της αγοράς, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σε οποιαδήποτε επιχείρηση του προγράμματος.

Παράλληλα, τα ιδιωτικά προγράμματα «go National» σας παρέχουν επιπρόσθετο κέρδος (2%, 5%, 10%, 20% ή και περισσότερο), διαφορετικό σε κάθε επιχείρηση, ανάλογα με την καμπάνια που ισχύει κάθε φορά.

Έρχεται το go4more

Σημειώνεται ότι από το 2015 καταργείται το Go National και αντικαθίσταται από το go4more, το οποίο είναι το πρώτο πρόγραμμα που επιβραβεύει τη συνολική σχέση με την Τράπεζα, και όχι μόνο τις αγορές με την πιστωτική κάρτα.

Μέσα από τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές, οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας θα κερδίζουν πόντους, τους οποίους θα μπορούν να εξαργυρώνουν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και σε προϊόντα και υπηρεσίες της τράπεζας.

Η συλλογή πόντων θα μπορεί να γίνει από:​

• ​​καταθετικούς και προθεσμιακούς λογαριασμούς
• συν​αλλαγές σε ηλεκτρονικά δίκτυα εξυπηρέτησης i-bank
• συναλλαγές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες​ της Τράπεζας
• εκταμίευση στεγαστικών και καταναλωτικών​ δανείων
• συμμετοχή σε επενδυτικά και αποταμιευτικά προϊόντα
• συμμετοχή σε Προγράμματα Ασφάλειας και Φροντίδας​.

Με την έναρξη λειτουργίας του Προγράμματος θα μπορείτε να εξαργυρώνετε τους πόντους σας με τη χρήση της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας, στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ή μέσω προϊόντων του Ομίλου της Τράπεζας.

Η ενημέρωση για τους πόντους σας θα γίνεται:

• στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας
• μέσω του i-bank Internet Banking
• μέσω ειδικής εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (smartphone application)
• σε οποιοδήποτε Κατάστημα​ της Τράπεζας
• μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Τράπεζας (18 18 18 από την Ελλάδα ή +30 210 4848484 από το εξωτερικό.​