A- A+
Οι εορταστικές προσφορές των καρτών ξεκίνησαν
Τις χριστουγεννιάτικες προσφορές ξεκίνησαν οι τράπεζες στις κάρτες, ενόψει της εορταστικής περιόδου, κάνοντας πλούσια δώρα σε όσους επιλέξουν το «πλαστικό» χρήμα για τις αγορές τους.

Οι προσφορές αυτές λειτουργούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιβράβευσης που ισχύουν όλο το χρόνο οι τράπεζες, αλλά εμπλουτίζονται την περίοδο των εορτών.

Στόχος είναι να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στους κατόχους των καρτών να τις χρησιμοποιήσουν για τα ψώνια της περιόδου.

Οι νέες προσφορές

Αναλυτικότερα, μέχρι και σήμερα οι τράπεζες έχουν ανακοινώσεις τις ακόλουθες ειδικές προσφορές:

1) Eurobank - Επιστροφή

Η τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης Επιστροφή προσφέρει 30% περισσότερα ευρώ στους κατόχους των καρτών της.

Το 30% Επιστροφή στα συλλεχθέντα ευρώ ισχύει αποκλειστικά για πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, για νέες αγορές από 1/12 - 31/12/14 συνολικής αξίας τουλάχιστον 100 ευρώ στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος και με μέγιστο συνολικό ποσό συλλογής 200 ευρώ Επιστροφή.

Το επιπλέον κέρδος που αντιστοιχεί στο 30% των συλλεχθέντων ευρώ θα πιστωθεί στην κάρτα σας έως και τις 15/1/2015.

- Δώρο 10 ευρώ. Επιπλέον, η τράπεζα προσφέρει δώρο 10 ευρώ σε όσους κατεβάσουν για πρώτη φορά την εφαρμογή Επιστροφή app, από 1/12 έως 31/12/2014, συνδέοντας την κάρτα τους Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Η πίστωση θα γίνει στη συνδεδεμένη κάρτα έως και 20/01/2015. Με την εφαρμογή μπορείτε να μάθετε για τις αποκλειστικές προσφορές και για τα κοντινά καταστήματα του προγράμματος στο σημείο που βρίσκεστε.

- Ηλεκτρονική. Η Eurobank για όλο το Δεκέμβριο προσφέρει στους κατόχους των καρτών της που θα πραγματοποιήσουν αγορές στην Ηλεκτρονική από 200€ και άνω τα ακόλουθα:

• 5% Επιστροφή
• 50 δόσεις
• 50€ σε δωροεπιταγή

Οι δόσεις (Επιτόκιο 8%, ΕΠΕ 8,2%), η δωροεπιταγή και η εξαργύρωσή της ισχύουν για αγορές άνω των €200 από 1/12 έως 31/12/14.

2) Τράπεζα Πειραιώς - ΑΒ

Οι κάρτες AB Plus MasterCard από την Τράπεζας Πειραιώς ακολουθούν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Αποκτήστε μία κάρτα AB Plus MasterCard και κερδίστε την πρώτη σας επιταγή έκπτωσης AB Plus αξίας € 6.

Με κάθε νέα κάρτα AB Plus MasterCard κερδίζετε με την πρώτη σας αγορά, 200 πόντους AB Plus που αντιστοιχούν σε μία επιταγή έκπτωσης αξίας € 6 για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας στα ΑΒ.

Ισχύει από 1/12/2014 έως 31/01/2015.

3) Χρυσή Alpha Bank Κατάλογος

Η Alpha Bank δημοσιοποίησε το νέο κατάλογο που περιέχει προϊόντα και υπηρεσίες που εξαργυρώνονται με τους πόντους που συλλέγουν οι κάτοχοι της Χρυσής κάρτας Alpha Bank Visa.

Τo Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως της Χρυσής Alpha Bank Visa συνεχίζει να σας προτείνει μία πληθώρα επιλογών, για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας, να τις μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς και για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ανανεωμένου καταλόγου, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, ανάμεσα σε ποικίλες ενδιαφέρουσες προτάσεις, εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις.

Επιπλέον, μέσω του Προγράμματος Επιβραβεύσεως της Χρυσής Alpha Bank Visa, θα έχετε και εφέτος την ευκαιρία να παρέχετε έμπρακτη και ουσιαστική βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη, με απλή εξαργύρωση των Gold Points σας, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό οργανισμούς που επιτελούν κοινωνικό έργο.

Τα Gold Points ή ο συνδυασμός Gold Points και ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε προϊόν, ορίστηκαν την περίοδο εκδόσεως του καταλόγου. Τα είδη ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

4) Carrefour - Go National

Επιστροφή μετρητών 5% στα σούπερ μάρκετ Carrefour θα κερδίζουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Go National της Εθνικής Τράπεζας μέχρι το τέλος του χρόνου.
Συγκεκριμένα, θα κερδίζουν 4% άμεση επιστροφή μετρητών και 1% σε επόμενη συναλλαγή. Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν όλο το Δεκέμβριο.

Το 4% θα αφαιρείται απευθείας από το λογαριασμό, ενώ το 1% θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επόμενες αγορές σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Go National.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος πραγματοποιήσει αγορές ύψους 100 ευρώ θα πληρώσει εν τέλει 96 ευρώ και θα κερδίσει 1 ευρώ για επόμενες αγορές του.

Δείτε τον κατάλογο