A- A+
Διετής ομολογία με επιτόκιο 4% από την Εμπορική Τράπεζα
Στη διάθεση ενός νέου επενδυτικού προϊόντος με εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου και ετήσια απόδοση 4% για τα επόμενα δύο χρόνια, προσφέρει στην ελληνική αγορά η Εμπορική Τράπεζα.

Πρόκειται για το προϊόν με την ονομασία «Emporiki Υπεραξία – Senior Bond», το οποίο αποτελεί εταιρική ομολογία εκδόσεως Emporiki Group Finance PLC, θυγατρικής του Ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας.

Το «Emporiki Υπεραξία – Senior Bond» εξασφαλίζει υψηλή και εγγυημένη απόδοση και παράλληλα 100% εγγύηση της ονομαστικής αξίας των τίτλων στη λήξη της επένδυσης.

Συγκεκριμένα, η επένδυση είναι 2ετούς διάρκειας, με υψηλή εγγυημένη ετήσια απόδοση 4%, καταβλητέα κάθε τρίμηνο και μέχρι τη λήξη του προϊόντος, ενώ το ύψος της επένδυσης ξεκινά από μόλις €3.000.

Η απόδοση κάθε τριμήνου πιστώνεται στον συνδεδεμένο λογαριασμό του πελάτη.

Εγγυητής του ομολόγου είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Crédit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού Ομίλου στη Γαλλία, γεγονός που παρέχει στον πελάτη προστασία και ασφάλεια των κεφαλαίων του.

Η διάθεση του νέου επενδυτικού προϊόντος πραγματοποιείται αποκλειστικά στα Καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας από τις 28 Φεβρουαρίου έως και τις 11 Μαρτίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στο www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.